Produktionsledare

Produktionsledare Tillverkningen

Det här är vi, dina nya kollegor

Då en av våra kollegor har gått vidare till nya utmaningar inom företaget så söker vi nu en ny Produktionsledare som har driv och passion för att fortsätta bygga bra lagarbete och engagemang på Tillverkningen.

Rollen och teamet

Idag består vårt team av sex Produktionsledare som tillsammans arbetar nära värdeflödet. Vi har ett arbetsklimat som är öppet och stödjande och vi lägger stor vikt vid en bra arbetsmiljö och samarbete både inom avdelningen och tvärfunktionellt. Du kommer att ansvara för ett av områdena inom Tillverkningen vars processer är skärning av plåt, bearbetning, svetsning och målning innan objekten levereras till vår monteringsavdelning. Våra arbetsgrupper består av ca 30 medarbetare som arbetar på två-skift och natt. Genom att involvera dina medarbetare och sätta dem i fokus skapar du engagemang, motivation och kunskap för att nå uppsatta mål i det dagliga arbetet och i utvecklingsarbetet samt får både individen och gruppen till att utvecklas.

Du har arbetsmiljö- och budgetansvar för aktuellt produktionsavsnitt och säkerställer att medarbetarna har rätt kompetens för att utföra sitt arbete. Du kommer även att arbeta med att utveckla dagens flöden. Vi har fokus på genomförande genom att mäta och följa upp mål och nyckeltal samt att agera på avvikelser. Du rapporterar till chefen för tillverkningen och ingår i tillverkningens ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi tror att det är rätt inställning och attityd som kommer att göra skillnad inom vår organisation, därför värdesätter vi dina personliga egenskaper högt.
För att lyckas i din nya roll ser vi gärna att du har erfarenhet av ledarskap med personalansvar. Du har förmåga att entusiasmera och coacha dina medarbetare och är en god kommunikatör både på svenska och engelska. Vi ser även att du är målinriktad och har en förmåga att kunna se helheten inom ditt eget produktionsflöde, såväl som inom hela produktionen.

Vi arbetar utifrån ett Lean-baserat produktionsupplägg och ser gärna att du har både praktiska och teoretiska kunskaper om Lean Production. Om du har teknisk gymnasieutbildning eller teknisk högskoleutbildning är det meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan och vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.

Är du intresserad eller har några frågor, välkommen att kontakta
Henrik Törnblad, chef Tillverkningen, tel: 070-089 77 71

Fackliga kontaktpersoner:

Jimmy Lönnetun, Ledarna, tel: 070-089 76 34
Dennis Andersson, Akademikerna, tel: 079-060 80 63
Per Trozell, Unionen, tel: 070-089 76 81

​​​​​​​Kindly note that due to GDPR, we will not accept applications via mail. Please use our career site.

Vi värdesätter din datasekretess och accepterar därför inte ansökningar via e-post.


Vilka vi är och vad vi tror på.


Vår fokus på inkludering, mångfald och jämlikhet ger var och en av oss möjlighet att få vårt fulla autentiska jag att arbeta och frodas genom att tillhandahålla en säker och stödjande miljo, fri från trakasserier och diskriminering. Vi är fast beslutna att ta bort hindren för inträde och det är därför vi ber att även om du känner att du kanske inte uppfyller alllakvalifikationer i arbetsbeskrivningen, vänligen ansök och låt oss avgöra.


Att ansöka till detta jobb ger dig möjlighet att bli en del av Volvo Group. Varje dag, över hela världen, gör våra lastbilar, bussar, motorer, entreprenadutrustning, finansiella tjänster och lösninngar det moderna livet möjlighet. vi är nästan 100 000 personer som har befogenhet att forma framtidens landskap av effektiva, säkra och hållbara transportlösningar. Att uppfylla vårt uppdra skapar otaliga karriärmöjligheter för talanger med skarpa sinnen och passion över koncernens ledande varumärken och enheter.


Volvo Construction Equipment är en del av Volvo Group och är ett globalt företag som drivs av vårt syfte att bygga den värld vi vill leva i. Tillsammans utvecklar och levererar vi lösningar för en renare, smartare och mer uppkopplad värld. Genom att frigöra allas fulla potential bygger vi en mer hållbar framtid för alla våra intressenter. Kom och gå med i vårt team och hjälp oss att bygga en bättre morgondag.

우리는 여러분을 알고 싶습니다.

채용 절차

지원하기

볼보에서의 여정이 시작됩니다! 지원서를 제출하는 즉시 이메일 확인서가 발송됩니다. 이후에도 계정에 로그인하여 개인 프로필을 업데이트할 수 있습니다. 채용 팀에서 현업 관리자와 함께 여러분의 지원서를 검토할 것입니다. 서류전형 합격자에게 다음 단계에 대한 정보가 제공됩니다.

Testimonials

유사한 직무

Gestionnaire de projets – Chaîne d’approvisionnement 생산 Saint-Eustache, 캐나다 게시됨: 
Directeur.trice Centre d’assemblage Véhicules 생산 Blainville, 프랑스 게시됨: 
Core Processor 생산 Hagerstown, 미국 게시됨: