Erfaren Javautvecklare - Volvo Group Connected Solutions

Vi söker en mjukvaruutvecklare till vårt team!
Se dig omkring, så ser du att de flesta fordon är sömlöst sammankopplade på ett eller annat sätt. Hur vi använder uppkoppling begränsas bara av vår fantasi. Genom att samla in och analysera data från mer än 1 000 000 anslutna kundfordon kan vi göra transporter säkrare, renare och effektivare.

Vilka vi är? Vi är Volvo Group Connected Solutions!
Vi är en ung, innovativ teknikorganisation som arbetar med den senaste tekniken för att leverera uppkopplade lösningar och tjänster. Vi är en del av en stor organisation vilket gör att vi kan växa och utvecklas, men vi kan ändå svara snabbt och arbeta med uppgifter som utmanar oss. Vi har lärt oss att det bästa sättet att generera goda resultat är genom lagarbete och genom att hjälpa varandra att lyckas. Vi fokuserar på innovation och utvecklas konstant. För oss är det viktigt att ha ett ägarperspektiv och agera där det behövs.

Rollbeskrivning

Vi vill få kontakt med nyfikna hjärnor som älskar innovation och är intresserade av framtidens mobilitet. Vi söker nu en erfaren mjukvaruutvecklare som kommer att utgöra en vital del av vårt team, med inriktning på det grundläggande ramverk som stöder alla våra andra tjänster. Du kan utveckla och underhålla applikationer byggda i Java och har erfarenhet av arkitektur byggd på mikrotjänster. För att ständigt förbättra våra tjänster krävs aktivt samarbete både inom teamet och med övriga grupper runt om på bolaget. Du lägger tid på att fundera över hur vi jobbar och vad vi kan förbättra, och du ser till att dessa förändringar kommer med i planeringen.

Den framgångsrika kandidaten
Vi letar efter en erfaren javautvecklare med högskoleexamen i systemvetenskap, programvaruutveckling eller motsvarande. Du har erfarenhet av Java 11 och Spring Framework/SpringBoot liksom asynkron programmering. Bland dina övriga meriter finns JMS-kunskaper, ActiveMQ och testautomatisering. Vi lägger emellertid stor tonvikt på vem du är som person, och vi tror att din personlighet är den främsta anledningen till att du lyckas i denna roll.
Här på VGCS främjar vi en DevOps-kultur med fokus på automatisering och smidighet där team tar fullt ansvar för sina leveranser, varför det är viktigt att du gillar att befinna dig i frontlinjen och arbeta i den här typen av miljö.

Vill du kunna säga att du var en del av det hela? Välkommen till hjärtat av uppkoppling på Volvo Group Connected Solutions!

The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success. 
www.volvogroup.com/career. 

Volvo Group Connected Solutions is a global organization that leads the development of Volvo’s connected services and solutions of tomorrow. We work at the forefront of connectivity by collecting and analyzing data from over 1 000 000 Volvo customer assets. The organization is set-up to deliver competitive offerings, shorten time to market and provide an arena for new service innovations together with customers, partners and the Volvo Group. 

Come and visit us online!

Queremos conocerte

Proceso de solicitud

Aplique

Se enviará una confirmación por correo electrónico en cuanto envíe su solicitud. Después de esto, todavía es posible actualizar su perfil personal.

Testimonials

Trabajos similares

Senior IT Solution Leader – PLM Tecnología de la información Göteborg, Suecia Publicado: 
Cloud Engineer - Volvo group Connected Solutions Tecnología de la información Göteborg, Suecia Publicado: 
Delivery Leader IT Tecnología de la información Göteborg, Suecia Publicado: