Assisterande Teamledare, ATL D3

Det här är vi, Dina nya kollegor

Monteringen är en viktig del i dumperns produktionskedja. Här jobbar vi med att montera Volvos ramstyrda dumprar i ett taktat flöde. På D3 arbetar ca 45 medarbetare uppdelat i tre grupper med en ATL i varje grupp.
Vi söker nu en Assisterande Teamledare fram till sommaren. Annonsering för tillsvidare kommer att ske under våren när ny chef är på plats.

Vem är Du?

Vi söker dig som med driv och passion vill vara aktiv i arbetet med att planera gruppens dagliga arbete parallellt med att vara en del i gruppens monteringsuppdrag.
Vi lägger stor vikt vid att skapa och behålla en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete med alla som finns runt omkring oss.

Vi söker dig som med driv och passion för arbete i monteringen.
Vi tror att Du:
  • har goda ledaregenskaper och kommunikationsförmåga
  • har mod och vilja att ta de beslut som krävs inom rollen som ATL
  • monteringskunskaper och vilja att lära nya positioner
  • har hög kunskap och god förståelse för vår taktade montering
  • har lätt för att se möjligheter istället för problem
  • enkelt för en konstruktiv dialog med kollegor i monteringen
  • är säkerhetsmedveten och föregår alltid med gott exempel
Vi är övertygade om att det är rätt inställning och attityd som kommer att göra en skillnad!

Vad innebär tjänsten?

Befattningen som ATL innebär att man håller i gruppens dagliga styrning och ersätter vid frånvaro eller upplärning. Vid god bemanning hjälper ATL Teamledaren med utveckling och förbättringsarbete. Befattningen innebär ett nära samarbete med Produktionsledaren, Teamledare och montörer.

Som ATL ansvarar Du för att fördela positioner inom gruppen med syfte till god rotation och kunskapsspridning. Du ger input till Teamledare om vad som behöver utvecklas och förbättras för att höja kvaliten och minska stopp och störningar samt skapa god gruppdynamik.
Blir Du inspirerad av att vidareutvecklas?
Välkommen med din ansökan via Violin/Employee Center/Lediga jobb.
Sista ansökningsdag 2022-01-26. Vi håller intervjuer löpande.

Vid frågor kontakta:
Anders Westerberg, Produktionsledare, tel 070-089 76 38

Facklig kontakt:
Richard Bonassin, IF Metall, 079-060 80 37
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

Queremos conocerte

Proceso de solicitud

Aplique

Se enviará una confirmación por correo electrónico en cuanto envíe su solicitud. Después de esto, todavía es posible actualizar su perfil personal.

Testimonials

Trabajos similares

Senior Design Liaison Production Dublin, Estados Unidos Publicado: 
Produktionschef Volvo Bussar Uddevallafabriken Production Uddevalla, Suecia Publicado: 
Inventory Analyst Production Hagerstown, Estados Unidos Publicado: