×

HR-Praktik med möjlighet till sommarjobb

Volvo i Umeå söker

HR-Praktik med möjlighet till sommarjobb


Umeåfabriken är en av Volvokoncernens största fabriker. Vi är med våra 1800 anställda en av Norrlands största industrier. Här produceras hytter till Volvo Trucks, från plåtrullar till lackerade hytter. Verksamheten är en av världens modernaste med avancerad teknik och kompetenta medarbetare.

Vill du få värdefulla erfarenheter av praktiskt HR-arbete och inblick i HR-arbete på en av Sveriges största industrier? Vill du få möjlighet att tillämpa dina nya kunskaper under handledning av erfarna specialister? Vill du vara med och göra skillnad där det händer?

Vi erbjuder en praktikplats med under våren 2022. Hos oss får du erfarenheter av operativt såväl som strategiskt HR-arbete, meriter och nätverk som kan vara en värdefull start på din framtida karriär. På avdelningen är vi 10 härliga personer. Du kommer både att vara en del av vårt dagliga arbete och själv kunna anpassa vissa delar av innehållet efter dina intressen och ambitioner. Du arbetar nära våra HR Business Partners i uppgifter som kan handla om många olika områden såsom rekrytering, arbetsmiljö, hälsa, mångfald, organisation, analyser, arbetsrätt, med mera. En typisk uppgift skulle kunna vara att hjälpa oss med rekrytering.

Vi tänker oss en praktikperiod mellan kanske mars och maj, på hel- eller deltid i kombination med studier. För rätt person finns möjlighet till betalt sommarjobb mellan juni och augusti.

Vi söker dig som är student inom HR eller närliggande område. Kanske läser du till personalvetare? Kanske studerar du sista terminen på ett mastersprogram? Exakt vilken utbildning är inte det viktigaste. Däremot tror vi att du:
  • Har ambitionen och drivet att utvecklas in HR
  • Är en lagspelare som kan samarbeta
  • En hög grad av integritet och mod, och förmåga att skapa förtroende
  • Är en relationsskapande, diplomatisk, bestämd och dynamisk person
  • Tar initiativ och självständigt kan hantera varierande och komplexa uppgifter och situationer
  • Har förmågan att analysera och lösa problem snabbt med hög kvalitet
  • Kan förtroendefullt och tydligt uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
Vi vill att du skickar ditt CV med personligt brev där du berättar vem du är, om dina framtidsambitioner och intressen. Vad vill du göra med din praktik hos oss? Skriv gärna också hur du tänker dig upplägg med dagar och närvaro.

Intervjuer kommer att hållas löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Johan Haag, Director HR, 0765538040
Fredrik Nilsson, HR Business Partner, 0728627967

Placering: Volvo Umeåfabriken, Bölevägen. Med anledning av Covid-19 kan en del distansarbete förekomma.
Period: Under vårterminen 2022
Ersättning: Tjänsten är en oavlönad praktikplats
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Chcemy Cię poznać

PROCES APLIKACJI

Aplikuj

Zaraz po złożeniu aplikacji zostanie do Ciebie wysłane potwierdzenie pocztą elektroniczną. Po tym czasie można jeszcze zaktualizować swój profil osobisty.

Testimonials

Podobne stanowiska

People & Culture/HR Advisor Zasoby ludzkie Greensboro, Stany Zjednoczone Opublikowane: 
Underhållselektriker Maintenance Umeå, Szwecja Opublikowane: 
Project Manager Zarządzanie projektem Umeå, Szwecja Opublikowane: