Produktionsledare

VOLVO BUSSAR UDDEVALLA AB
På Volvo Bussar i Uddevalla blandar vi ett arv av svetsning från varvsindustrin med precision och noggrannhet från årtionden av lokal biltillverkning! Det tillsammans med våra engagerade medarbetare gör att vi tillverkar ramar och strukturer av högsta kvalité till bussar av världsklass i våra semi- automatiserade tillverkningsprocesser.
Trött på att ha många idéer men saknar möjligheten att få förändra? På Volvo Bussar i Uddevalla jobbar vi i ett team som förstår vikten av vår uppgift och du uppmuntras till att finna nya och bättre lösningar som förenklar ditt och andras arbete. Är du en person som vill vara en del av att skapa framgång för våra kunder, jobba tvärfunktionellt, med höga förväntningar både på oss själva och på andra?
Lönsamhet och utveckling framåt är nyckeln som stärker vår position i en global hård konkurrens och om du är beredd att göra ditt allra bästa med glädje och passion så hoppas vi att just du vill bli en ny tillgång till vårt team.
DET HÄR ÄR VI, DINA NYA KOLLEGOR
Hela fabriken består av cirka 130 medarbetare, både tjänstemän- och kollektivanställda.
Som Produktionsledare så leder du ett team på upp till ca 30 medarbetare som arbetar både dag & kväll beroende på volym.
Tjänsten innefattar både personal- och arbetsmiljöansvar.
I rollen som Produktionsledare ingår du i ledningsgrupp Operations som omfattar Produktion, Logistik samt Underhåll.
Det innebär att din uppgift också blir att utveckla hela verksamheten inom Operations.
ARBETSBESKRIVNING
Ansvaret som Produktionsledare innefattar främst
  • Ansvara för att inspirera, motivera och utveckla våra medarbetare
  • Att leda och utveckla verksamheten inom produktionsavsnittet
  • Att säkerställa rätt kvalitet och leveranssäkerhet till rätt kostnad
  • Att initiera och driva förbättringsarbete
  • Att ansvara för avdelningens budget
  • Säkerställa ordning och reda (5S)
VEM ÄR DU?
För att lyckas i din roll bör du ha ett proaktivt synligt ledarskap och en positiv inställning. Som ledare har du mod, integritet och en bra förståelse för verksamheten. Du har också förmågan att kommunicera och inspirera team och individer.
Du skall effektivt driva utveckling av verksamheten, ha en hög ambitionsnivå samt vara van att arbeta i en tvärfunktionell och mångkulturell organisation.
KRAV PÅ KUNSKAP/ ERFARENHET
  • Hög förmåga att utveckla och motivera personal
  • Flerårig erfarenhet av gott ledarskap inom produktionsledning eller motsvarande
  • Flerårig erfarenhet av att initiera, driva och utveckla lean manufacturing
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
ÄR VI DEN PERFEKTA MATCHNINGEN?
Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner och marina och industriella motorer. Vi är cirka 95 000 kollegor runt om i världen och våra produkter och tjänster säljs i mer än 190 länder. Vår varumärkesportfölj består av Volvo, Volvo Penta, UD, Terex Trucks, Renault Trucks, Prevost, Nova-buss och Mack. Vi samarbetar i allianser och joint ventures med Sunwin, SDLG, Eicher och Dongfeng varumärken.
De samhällen där många av oss bor skulle inte fungera utan den typ av produkter och tjänster som Volvokoncernen erbjuder. Som ett cirkulationssystem är våra lastbilar, bussar, motorer, byggnadsutrustning och olika relaterade tjänster inblandade i flera av de funktioner som de flesta av oss är beroende av varje dag.
FRÅGOR PÅ DET?
Vi vill ha in din ansökan senast 14 november - vi väntar inte på sista ansökniningsdagen utan kommer att börjar direkt att läsa ansökningar och ta kontakt.
Har du fråga om tjänsten?
Egon Vijatov, Produktionschef, Tel: +46 31 322 23 69
Jörgen Kihlström, Personalchef, Tel: +46 31 322 34 95
Vill du prata med vår fackliga vän?
Jan Gulich (Ledarna) Tel: +46 31 322 40 19
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Bussars mål är att se till att miljontals människor når sitt resmål varje dag. Pålitligt, säkert och med respekt för miljön. Vi vill göra skillnad och vara föregångare när det gäller hållbara transportlösningar för framtiden. Vi vill finnas där för våra kunder genom att dagligen leverera tillgänglighet och driftsäkerhet över hela världen. Med vårt elektromobilitetserbjudande leder Volvo Bussar det största teknikskiftet inom kollektivtrafiken på flera decennier. Vi arbetar med passion, litar på varandra och räds inte förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Nous souhaitons mieux vous connaître

Processus de candidature

Postuler

Un email de confirmation vous sera adressé une fois votre candidature déposée. Il vous sera toujours possible de modifier votre profil.

Témoignages

Emplois similaires

Data Scientist Production Curitiba, Brazil Publié:  Date d’expiration:
Productiemedewerker - Cabtrim Production Gent (Oostakker), Belgium Publié:  Date d’expiration:
MAG-Schutzgasschweißer (m/w/d) Production Konz, Germany Publié:  Date d’expiration: