×

Driftsäkerhetsansvarig

Rollbeskrivning
Till vårt driftsäkerhetstem i gjuteriet söker vi nu en driftsäkerhetsansvarig. I denna roll är du drivande i arbetet med att driftsäkra befintliga och framtida produktionssystem och verka för att ständigt förbättra verksamheten tillsammans med produktion, eltekniker, mektekniker, driftpersonal och beredare/planerare.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter tillsammans med teamet är:
  • Ständiga förbättringar av underhållsupplägget på avdelningen.
  • Kvalitetssäkring, adressering, uppföljning och djupanalyser av haverier
  • Bibehålla grundskick och implementera specialistunderhåll enligt vårt produktionssystem
  • Framtagning av KPIer och delta i ekonomiska uppföljningar

För att lyckas i rollen bör du vara:
  • Flexibel och ha lätt att samarbeta med olika typer av människor
  • Kundfokuserad
  • Ansvarsfull och intresserad av ledarskap
  • Intresserad av personlig utveckling och förändringsarbete
  • Analytisk och lösningsorienterad
Kunskaper/erfarenheter
Vi ser gärna att du som söker är högskoleingenjör alternativt har flera års erfarenhet av underhållsyrket. Kunskaper i engelska är ett krav, i tal såväl som i skrift. Vi förespråkar mångfald och välkomnar sökande med olika erfarenheter, bakgrund och kön.
Arbetstid: Dagtid. Tillträde sker snarast enl. överenskommelse.
Har du frågor, kontakta:
Johan Granbom, Driftsäkerhet Gjutning 0735588212
Passar vi för dig och du för oss?
Varmt välkommen med din ansökan senast 5 nov 2021, vi träffar kandiater löpande.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials