×

Volvo CE Eskilstuna söker CNC-operatörer

Befattning
CNC-operatör
Introduktion
Vår organisation är byggd av människor och bra lagarbete. Vi är ett globalt företag och vi tror på fördelen med en mångsidig och kreativ arbetsplats som tar fram det bästa hos alla.
På Volvo Construction Equipment vill vi genom kreativitet, hårt arbete och teknisk innovation driva utvecklingen mot en värld som är renare, smartare och mer sammankopplad.
Vi tror på en hållbar framtid. Med den globala anläggningsindustrin som vår arena arbetar vi tillsammans med våra kunder för att göra den till verklighet.
Det är vår avsikt och det vi eftersträvar i allt vi gör. Varje dag.
Vilka är vi?
Du kommer att ingå i ett av våra team som består av mycket kompetenta och engagerade arbetskamrater. Som stor organisation har vi väl utarbetade rutiner och arbetsprocesser som du som anställd alltid kan luta dig mot, vi delar gärna vår expertis och erfarenhet med dig.
Rollbeskrivning
Du kommer att arbeta i ett skiftlag med ansvar för tex. svarvning, fräsning, skavning, induktionshärdning, gradning och robotar då vi har flera robotceller på avdelningarna.
Du arbetar utifrån standarder och ansvarar för säkerhet, kvalitet, leverans, operatörsunderhåll och förbättringar av verksamheten i linje med Volvo Produktion System (Lean).
Vem är du?
Vi vet inte än! Vi är nyfikna på att lära känna dig och vi utgår från att du är en noggrann och ansvarstagande person. Vi gissar att du är en lagspelare och att du har god kommunikationsförmåga. Säkerhet är vår viktigaste ledstjärna, så för oss är det viktigt att du har ett säkerhetstänk.
Utbildning och erfarenhet
Du har gått industriprogrammet eller motsvarande utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har kunskaper i CNC-teknik och ritningsläsning kan hantera mätdon, mätutrustning, travers och ledstaplare.
Erfarenhet av kugghjulstillverkning eller gjutgodsbearbetning och robothantering är meriterande.
Att du behärskar svenska språket i tal och skrift är ett krav då våra standarder och arbetsbeskrivningar är skrivna på svenska, men även engelska är meriterande då det är vårt koncernspråk.
Nyfiken att veta mer? Ring!
Emma Notehag +46 73 558 5858
Fackliga kontakter
IF Metall Joakim Lundmark +46 16 541 4390
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials

Similar jobs

Productiemedewerker - Cabtrim Production Gent (Oostakker), Belgium Posted:  Expires:
Lean Coach Production Gent (Oostakker), Belgium Posted:  Expires:
Productiemedewerker - eindassemblage Production Gent (Oostakker), Belgium Posted:  Expires: