×

Underhållsingenjör

Volvo CE Arvika söker underhållsingenjör

Vi befinner oss i en spännande tid för vår bransch och ser fram emot att välkomna en ny underhållsingenjör till vår anläggning i Arvika. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och sporras av att arbeta med människor. Känner du igen dig, sök tjänsten redan idag!

Din roll
Som Underhållsingenjör hos oss är du drivande i den tekniska utvecklingen på fabriken. Med hjälp av ditt kunnade och kompetens är du med och säkerställer fabrikens förmåga att leverera produkter med höga krav på säkerhet, kvalitet samt användarvänlighet.

Arbetet innebär även att skapa och utveckla arbetsmetoder för att kunna säkra en hög tillgänglighet i fabrikens produktionsanläggningar, samtidigt som du koordinerar och ansvarar för aktuella underhållsprojekt på fabriken. Du är en del av Underhållsavdelningens teknikgrupp och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att leda verksamheten framåt.

Du kommer till en grupp människor som tycker om att ha roligt på jobbet! Vi respekterar varandra och använder oss av våra olikheter, erfarenheter och kompetenser för att utveckla vårt team.

Vem är du?
Vi ser att du är nyfiken och intresserad av både tekniken samt i högsta grad människan som brukare. Du har viljan att utmana dig och dina kollegor till att göra saker bättre, genom att exempelvis föregå med gott exempel i ditt dagliga arbete som underhållsingenjör. Du tror på att gott samarbete är nyckeln till framgång och att vi tillsammans kommer bygga världens bästa fabrik.

Önskvärda kvalifikationer
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper
  • Praktisk erfarenhet från industri, gärna inom underhållssfären
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande
  • Erfarenhet av Lean Production och/ eller annat förändringsarbete

Är du nyfiken och vill veta mer, tveka inte att kontakta oss!
Anders Olsson, Head of Maintenance, 073-765 64 05
Åsa Öberg, HR Business Partner, 016-201 92 25

Facklig företrädare:
Lars Olsson, Unionen 073-765 63 19

Skriftlig ansökan:
Via violin och brassring
Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Vi hanterar ansökningarna löpande så är du intresserad, sök redan idag!

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials

Similar jobs

Industrial PhD Maintenance Maintenance * Flexible, Sweden Posted: 
Technicien.ne maintenance en systèmes automatisés Maintenance Lyon, France Posted: 
Electrical Design Engineer Maintenance Skövde, Sweden Posted: