×

Teknikansvarig, Teknik Montering

Teknikansvarig, Teknik Montering

Är du intresserad av tillverkning, brinner för ny teknik och har ett stort intresse för process-utveckling och LEAN manufacturing? Är du en person som arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra? I denna tjänst söker vi dig som vill vara med och utveckla dagens och framtidens tillverkningsprocesser!

Om oss
Produktionsteknik är en del av teknologiområde Montering och vårt uppdrag är att jobba med löpande förbättringsarbete/produktionsstabilitet, delta i projekt samt säkerställa grundskick.
Vi arbetar med att anpassa befintliga flöden till framtidens krav samt att få in nya/förändrade produkter i processen på ett optimalt sätt.

Om dig
Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra processer inom monteringsflödet i rollen som tekniskansvarig i avdelnings-teamet. Rollen är en senior roll inom området produktionsteknik.
Är du en nyfiken och kommunikativ teamspelare? Har du lätt för att ta till dig nya kunskaper och vill vara med på resan att lösa framtidens produktionstekniska utmaningar men också utmana dig själv och utvecklas? Tveka inte att söka dig till oss.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och spänner över ett stort område, exempelvis:
  • Produktionstekniska uppgifter kopplat till olika produkter (ICE & EMOB)
  • Industrialisering av produktförändringar eller nya produkter i befintligt industrisystem
  • Optimering / anpassning av befintligt provsystem för nya produkter i gränslandet mellan hård- och mjukvara, mellan mätobjekt och kontrollsystem (tex machine learning, AI)
  • Ingå i ett team som utvecklar nya produktionssystem samt verifiering av dessa produkter

Kvalifikationer och erfarenhet
  • Högskoleingenjörs- eller Civilingenjörsexamen eller av oss bedömd likvärdig erfarenhet
  • God erfarenhet från annan industri och/eller produktionsteknik
  • Kunskap om data-analys och data-visualisering är meriterande
  • God förmåga i att uttrycka sig på svenska och engelska (tal och skrift)

Är du nyfiken? Har du frågor? Ring mig!
Jesper Lundberg, Department Manager Engineering, Assembly, 0728-623400
Ansökan: Din ansökan ska skickas senast 31:e januari 2022 via volvogroup.com

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials