×

Elmekaniker

Elmekaniker
Vi söker en elmekaniker till GTT's elverkstad som jobbar med utveckling av våra lastbilars elsystem.
Som elmekaniker i vår Elutvecklings/Prototypverkstads team kommer du att arbeta i ett team med ca 10 medarbetare. Du kommer att arbeta med prototypbyggnationer, ombyggnationer, felsökning, preparering/montering inför provning. I huvudsak jobbar vi med vagnarna i Volvos tunga segment, både vagnar för intern provning och fältprovvagnar. Hos oss jobbar du med framtiden, ett spännande arbete som alltid kräver fokus på kvalité och säkerhet. Då vi ständigt jobbar med utveckling och förbättringar kommer du att utvecklas hos oss!

Dina kvalifikationer?
Du har tagit examen inom fordonsteknik. Att jobba både i team och individuellt tycker du är stimulerande, du gillar att jobba med andra människor och har erfarenhet av arbete med tunga fordon. Du har en analytisk ådra som gör att du kan analysera ett jobb innan du börjar så att du vet att du har rätt förutsättningar för att genomföra det enligt önskemål. Att läsa ritningar och elscheman är inga problem för dig för och att kommunicera på svenska och engelska både muntligt och skriftligt fungerar bra. Du har heller inga problem att hantera en dator då väldigt mycket kommunikation sker elektroniskt.Du har en klurig men också en strukturerad sida vilket blir väldigt användbart när du jobbar med felsökning och problemlösning. Varierande arbetsuppgifter är viktigt för dig, du ser flexibilitet och stimulerande arbetsuppgifter som ett måste för att du ska trivas. Du vill känna att du gör skillnad på jobbet. Då vi utvecklar framtidens komersiella transporter ser vi hemskt gärna att du även har erfarenhet av Hybrid och Fullelektriska fordon.
Att ha B-körkort är ett krav, C-körkort är ett stort plus!

För mer information, kontakta Joakim Corneliusson, +46 76 5531035

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Technology förser Volvo Group Trucks och affärsområdena med den senaste forskningen, ledande ingenjörskonst, produktplanering och inköpstjänster samt eftermarknadsstöd för produkter. Hos Volvo Group Trucks Technology blir du en del av ett globalt, sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials

Similar jobs

Senior Function Delvelper @Electromobility Technology Göteborg, Sweden Posted: 
Test Engineer Technology Göteborg, Sweden Posted: 
Component Owner Technology Göteborg, Sweden Posted: