×

Planerare/Materialhanterare till GTTss Elverkstad

Planerare/Materialhanterare till GTTss Elverkstad

Det här är vi, dina nya kollegor

Elverkstaden är en del av gruppen ”Electrical & Electronics Implementation Support” som har ett brett arbetsområde med både hård- och mjukvara.
Här jobbar ca 25 medarbetare med allt ifrån tillverkning av kablage till mjukvaruladdning. Den röda tråden är prototypfordon.
Vi arbetar med prototypbyggnationer, ombyggnationer, felsökning, preparering/montering inför provning. Vi bygger små serier av prototypkablage som vi även installerar i provvagnar. I huvudsak jobbar vi med vagnarna i Volvos tunga segment, både vagnar för intern provning och fältprov. Hos oss jobbar du med framtida transportlösningar, ett spännande arbete som alltid kräver fokus på kvalité och säkerhet. Då vi ständigt jobbar med utveckling och förbättringar finns det stora möjligheter för utveckling hos oss!

Vad kommer du göra?

Som planerare/materialhanterare i vår prototypverkstad kommer du att leda i ett team med ca 10 medarbetare som jobbar med utveckling av våra lastbilars elsystem.
Din roll kommer bestå av planering av inkommande jobb, både på kort och lång sikt. Förabete genom att gå igenom underlagen och kontrollera om vi har allt material som behövs.
Du kommer delta i olika forum angående dom projekt som vi jobbar med, kommunicera med beställarna och hjälpa till med att hitta lösningar och se till att det finns en samsyn mellan verkstad och kund om vad som skall levereras. Du är teamets ansikte utåt.
Ett ansvar du kommer ha är att köpa hem det förbrukningsmaterial som används i verksamheten samt verktyg och annan utrustning.

Vem är du?

Vi ser att du har erfarenhet av praktiskt arbete med Volvos tunga fordon och gärna av elinstallationer i dessa.
Du trivs i att jobba i team och stimuleras av att jobba tillsammans med andra människor, samtidigt som du kan trivas i att analysera ett jobb innan det påbörjas så att du vet att rätt förutsättningar finns för att genomföra det.
I ditt arbete trivs du i att ställas inför kluriga problem, och att hitta strukturerade och kreativa sätt att lösa dem på.
Att läsa ritningar och elscheman är inga problem för dig för och att kommunicera på svenska och engelska både muntligt och skriftligt fungerar bra.
Du är datorvan då mycket kommunikation och all materialbeställning sker elektroniskt.
Varierande arbetsuppgifter är viktigt för dig, du ser flexibilitet och stimulerande arbetsuppgifter som ett måste för att du ska trivas.
Då framtidens kommersiella transporter till stor del kommer att genomföras med Hybrid och Fullelektriska fordon ser vi hemskt gärna att du även har erfarenhet av detta.
Vi ser också att du har:
  • Examen inom fordonsteknik
  • B-körkort är ett krav, C-körkort är ett stort plus!
För ytterligare information vänligen kontakta:

Joakim Corneliusson, Group Manager, +46 76 5531035

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Technology förser Volvo Group Trucks och affärsområdena med den senaste forskningen, ledande ingenjörskonst, produktplanering och inköpstjänster samt eftermarknadsstöd för produkter. Hos Volvo Group Trucks Technology blir du en del av ett globalt, sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials

Similar jobs

Senior Function Delvelper @Electromobility Technology Göteborg, Sweden Posted: 
Test Engineer Technology Göteborg, Sweden Posted: 
Component Owner Technology Göteborg, Sweden Posted: