Verksamhetsplanerare till Volvo Lastvagnar

Umeåfabriken är en av Volvokoncernens största fabriker. Vi är med våra 1800 anställda en av Norrlands största industrier. Här produceras hytter till Volvo Trucks, från plåtrullar till lackerade hytter. Verksamheten är en av världens modernaste med avancerad teknik och kompetenta medarbetare.

Hos oss inom Volvo Lastvagnar får du chansen att vara en del av ett fantastiskt företag, med engagerade medarbetare blir du en del av en organisation i världsklass och tillsammans utvecklar vi varandra. Nu söker vi en beredare som drivs av lagarbete och alltid eftersträvar att utveckla teamet, vår verksamhet och dig själv. Du som har passion och entusiasm i allt du tar dig för, en tydlig vision om framtiden och som sist men inte minst, alltid sätter kunden i fokus. Är detta du – då kan vi knappt vänta tills vi får träffa dig.

Vi söker nu en medarbetare till den spännande rollen som verksamhetsplanerare till vår planeringsavdelning. Är du en person som känner du att du vill utvecklas i ditt arbete och prova på att göra någonting helt nytt eller har erfarenhet av att jobba med verksamhetsplanering och utvecklas i din nuvarande roll är det precis dig vi söker. I rollen som verksamhetsplanerare är ingen dag den andra lik. Du får vara med och hantera dagliga frågor inom planeringsarbetet där det gäller att snabbt hitta lösningar, tex vid materialbrister. Du planerar den dagliga produktionen men även för helgnedstängningar och längre ledigheter och jobbar som ett stöd mot vår produktion som teknikorganisation.

Som person bör du vara systematisk och noggrann samtidigt som du är öppen för att hantera förändringar som kan ske dagligen. Du bör kunna arbeta självständigt som i grupp med en god kommunikationsförmåga. Meriterande är om du har en god kännedom kring processer- och flöden eller liknande erfarenhet gärna från industrin.

Tjänsten är en visstidsanställning och sträcker sig initialt till December 2023 men kan komma att förlängas.
Arbetstid: Dagtid (kan komma att ändras)
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om du är intresserad av en utmaning, av ett varierande arbete i en högintensiv miljö och vill utvecklas som person, så är du varmt välkommen att söka tjänsten. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För mer information:
Erika Söderlund, chef planning & program 072-8627535
Fredrik Nilsson, HR Business Partner, tel. 072-8627967

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials