Produktionsledare till Volvo Lastvagnar

Hos oss får du vara med och göra skillnad, det börjar nämligen med oss! Vårt huvuduppdrag är att tillverka lastvagnshytter för Europaproduktionen och du kommer få möjligheten att vara en betydande del i en av Volvos största fabriker. Du kommer att komma in i vår pågående transformation till en hållbar produktionsenhet och detta när en hög efterfrågan kräver att vi samtidigt växlar upp. Vi söker därför dig som är nyfiken på männsikor och som har förmågan utveckla ditt team, din process och dig själv!

Vi är en organisation med framtiden framför oss, med många lärdomar i sidobackspeglarna. För oss är det viktigt att du drivs av att arbeta i grupp då vi tillsammans gör varandra bättre. Vi tar fullt ägarskap för våra processer, hjälper varandra och växer tillsammans med organisationens möjligheter. Du som har passion och entusiasm i allt du tar dig för, du som har en tydlig vision om framtiden och sist men inte minst brinner för Lean. Är detta du – då kan vi knappt vänta tills vi får träffa dig!

Personlig profil och kvalifikationer

Vår verksamhet förändras dagligen, därför behöver du vara intresserad av ständigt utmana och slutföra beslutade aktiviteter med hjälp av befintliga metoder och processer. Att balansera dagliga frågor med förbättringstakt är därför en viktig förmåga att besitta. Sist men inte minst, vill vi att du har modet att säga vad du tycker, du drivs av att inspirera människor och har tålamodet i användandet av metoderna.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper inom produktion-, logistik- eller kvalitetsledning
  • Har förmåga att organisera och prioritera, så du får tid att leda på riktigt
  • Kunskap om LEAN, problemlösning, standardiserat arbetssätt och ständiga förbättringar
  • Kan kommunicera på svenska och engelska
  • Datorvana och erfarenhet av officepaket
  • Bakgrund från produktionsindustri är meriterande
Arbetstid: Dagtid (kan komma att ändras)
Avtalsområde: Teknikavtalet
Tillträde: Enligt överenskommelse

Om du är intresserad av en utmaning, av ett varierande arbete i en högintensiv miljö och vill utvecklas som person, så är du varmt välkommen att söka tjänsten. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För mer information:

Johan Ling, Area Manager Presshallen, tel. 072-8627550
Lovisa Lind, HRBP, tel. 072-8627595

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

The journey begins! An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile by login in to your account. The hiring team will review your application together with the hiring manager. Shortlisted candidates will be contacted with information about the following steps.

Testimonials

Similar jobs

Plater Production Motherwell, United Kingdom Posted: 
Welder Production Motherwell, United Kingdom Posted: 
Mek konstruktör till Volvo Lastvagnar Manufacturing Engineering Umeå, Sweden Posted: