Magazijnmedewerker

Volvo Service Market logistics maakt deel uit van de Zweedse internationale groep en staat in voor de bevoorrading van wisselstukken naar alle Volvo Group klanten wereldwijd.

We zijn momenteel op zoek naar magazijnmedewerkers.
    • Samen met jouw collega’s ben je een belangrijke schakel in de ketting en help je mee aan de bevoorrading van essentiële sectoren (supermarkten, ziekenhuisen, transport,…).
    • Je komt terecht in een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door respect voor elkaar, energie en passie.

Dit is onze magazijnmedewerker:

    • Draagt veiligheid hoog in het vaandel.
    • Werkt nauwkeurig en snel, met oog voor kwaliteit.
    • Is zelfstandig en heeft verantwoordelijkheidszin.
De Volvo Group zorgt voor vooruitgang door het aanbieden van transportoplossingen. En dit in de vorm van trucks, bussen, bouwmachines, aandrijvingen voor maritieme en industriële toepassingen, financiering en diensten, die ervoor zorgen dat de uptime en productiviteit van onze klanten verhogen. De Volvo Group, die in 1927 werd opgericht, zet zich in om het toekomstige landschap van duurzame transport- en infrastructuuroplossingen vorm te geven. Er zijn talloze carrièremogelijkheden binnen de toonaangevende merken en entiteiten van de groep die een cultuur delen van vertrouwen, passie, high performance, verandering en het succes van de klant.
www.volvogroup.com/career

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Technologieën zoals big data, automatisering en kunstmatige intelligentie veranderen de manier waarop we naar productie en logistiek kijken. Volvo Group Trucks Operations is de organisatie die verantwoordelijk is voor de productie en logistiek van vrachtwagens binnen de Volvo Group en geeft vorm aan de toekomstige industrieën.

Volvo Group Trucks Operations omvat alle productie van de motoren en transmissies van de Groep, evenals de productie van Volvo-, Renault- en Mack-trucks. De organisatie is ook verantwoordelijk voor de levering van reserveonderdelen aan de klanten van de Groep en voor het ontwerpen, bedienen en optimaliseren van logistieke en toeleveringsketens voor alle merken. Samen vertegenwoordigen Volvo Group Trucks Operations 30.000 medewerkers in 30 fabrieken en 50 distributiecentra over de hele wereld. Onze wereldwijde industriële voetafdruk biedt een kans op een internationale carrière in een geavanceerde industriële omgeving, waar continue verbetering de basis vormt. Sluit je ook aan bij onze teams!

欢迎加入我们

申请流程

申请

您提交申请之后,即会收到一封确认邮件。点击确认之后,您仍然可以更新您的个人资料。

Testimonials

类似职位

Administratieve Receptie Inbound 物流 Gent (Oostakker), 比利时 发布日期: 
Supervisor Logistics 物流 Gent (Oostakker), 比利时 发布日期: 
Transport Materiaal Coordinator 物流 Gent (Oostakker), 比利时 发布日期: