Vacatures

Ontdek wie we zijn

Samen in de strijd tegen Corona

Diversiteit & Inclusie

Word jij onze nieuwe collega?

We zoeken productie- en magazijnmedewerkers!

Klik hier en laat je contactgegevens achter. We nemen snel contact op

Word jij onze nieuwe collega?

We zoeken productie- en magazijnmedewerkers!

Klik hier en laat je contactgegevens achter. We nemen snel contact op én je maakt kans op een KAA Gent abonnement!

Virtual Tour Volvo Group Gent

Virtual Tour Volvo Group Gent

Samen geven we de wereld vorm waarin we willen leven

Werken bij Volvo

Wil jij echt een verschil maken in de samenleving? Dan hoor je thuis in de transportwereld. Nu en in de komende jaren. Voor een bloeiende samenleving zijn duurzame en efficiënte transport- en infrastructuuroplossingen van essentieel belang. Elke dag en over de hele wereld dragen onze vrachtwagens, bussen, motoren, bouwmachines en financiële diensten bij tot een modern leven. Door grote technologische verschuivingen die onze manier van leven volledig zullen veranderen, was het nog nooit zo spannend om in de transportindustrie te werken.

Werken bij de Volvo Group

Dag in dag uit werken we met de slimste en meest creatieve breinen in ons vakgebied. Want we willen een betere samenleving aan de volgende generatie achterlaten. We hebben passie voor wat we doen en we slagen dankzij teamwerk. De Volvo Group bestaat uit bijna 100.000 mensen over de hele wereld die zich verbonden voelen in een bedrijfscultuur waarbij zorg, inclusiviteit en empowerment centraal staan, en waarbij ieder van ons - ongeacht geslacht, ras, leeftijd, capaciteiten of achtergrond - het beste van zichzelf kan geven.

Interesse om bij ons te komen werken?

Maak deel uit van een bedrijf met een doel

Zijn we een goede match voor jou?

Werkgeversbeloningen

Veel bedrijven kunnen bogen op een inspirerend doel, innovatief leiderschap of een sterke cultuur met doorgroeimogelijkheden en een eerlijke verloning. Volgens ons is het juist de combinatie van deze vijf factoren waarmee we ons onderscheiden, en waarom mensen voor de Volvo Group willen werken. Een van onze ambities is om de meest gewaardeerde werkgever in onze industrie te zijn: hiermee willen we de beste mensen aantrekken en bij ons houden. Hier zie je enkele voorbeelden van internationale erkenningen die we als toonaangevende werkgever mochten ontvangen.

Volg ons op sociale media

Nieuws over carrières bij de Volvo Group