Op zee

Wij staan u bij op zee, wanneer u op reis gaat in uw plezierboot of de overzetboot naar het werk neemt.

De zee kan erg woelig zijn wanneer de kustwacht of reddingsdiensten moeten uitrukken. De zee kan ook bijzonder kalm en aangenaam zijn wanneer u de overzetboot neemt of gaat vissen in uw eigen plezierboot. De Volvo Group heeft scheepvaartmotoren voor zowel vrije tijd als commerciële toepassingen.

Vrije tijd op het water

Wij herdefiniëren vermogen van topklasse in de scheepvaart via innovatie. Bovendien bieden we tal van systemen zodat u zich kunt ontspannen en uw tochtje in uw plezierboot zo aangenaam mogelijk kunt doorbrengen. Met innovaties zoals IPS, Inboard Performance System, en Forward Drive wordt varen eenvoudig, aangenaam en leuker. De voorwaarts gerichte schroeven brachten een revolutie teweeg in de scheepvaart en zorgen ervoor dat boten nu veel eenvoudiger te navigeren zijn. “Easy Boating” is een concept dat voortbouwt op deze ontwikkelingen, met een aantal oplossingen in de boot - van de schroef tot het roer.

Volvo Penta is 's werelds grootste producent van dieselmotoren voor plezierboten en toonaangevend ontwikkelaar van aandrijfsystemen voor de scheepvaart.

Op zee

Marine Commercial

Zee- en riviertransport, kustwacht, passagierstransport en vaartuigen voor windmolenparken zijn afhankelijk van betrouwbare motoren.

Volvo Penta biedt aandrijfsystemen en motoren voor propulsie, hulpuitrusting en complete generatorsets voor de scheepvaart.

Al meer dan 100 jaar lang verfijnt Volvo Penta het assortiment voor de scheepvaartmarkt om essentiële beschikbaarheid en efficiëntie te combineren. Innovatie die gericht is op de zakenwereld.

Wereldwijd nieuws

Andere onderwerpen uit de wereld van Volvo

Vacatures

Elke dag en over de hele wereld maken onze productservices het moderne leven mogelijk. Met grote technologische paradigmaverschuivingen die onze manier van leven volledig zullen veranderen, zijn het nog nooit zo spannende tijden geweest in de transportsector.

Duurzaamheid

De keuzes die we vandaag maken, bepalen de wereld waarin we morgen leven. Door klimaatverandering, bevolkingsgroei en toenemende verstedelijking veranderen het landschap en de verwachtingen van transport en infrastructuur. Bij alles wat we doen, moeten we nadenken over hoe we de impact op het klimaat kunnen verminderen, de hulpbronnen van onze aarde kunnen gebruiken en meer verantwoord zaken kunnen doen. Onze aanpak van duurzaamheid is onderverdeeld in drie gebieden: klimaat, hulpbronnen en mensen.