Op onverharde wegen

De voertuigen voor onverharde wegen die wij produceren, helpen bij het delven van enkele van de belangrijkste grondstoffen ter wereld. Machines van de Volvo Group voor onverharde wegen zijn diep in de mijn en midden in het bos te vinden. Onze industriële machines en trucks worden dagelijks gebruikt om ijzererts te winnen, bossen te kappen, hout te transporteren en vele tonnen stenen en rotsen te vervoeren. Onze industriële motoren drijven essentiële irrigatie-installaties aan in landbouwbedrijven overal ter wereld, zodat landbouwers hun gewassen kunnen telen.

We helpen onze klanten met financiering en zien erop toe dat er geen machines blijven stilstaan - waar ter wereld ze ook worden gebruikt.

Trucks op onverharde wegen

Om hout uit het bos, ijzererts uit mijnen of grote rotsblokken uit steengroeves te transporteren, zijn krachtige machines voor onverharde wegen nodig. Wij hebben diverse truckmodellen specifiek ontwikkeld voor industriële werkzaamheden en mijnbouw. De Volvo FMX, Renault C en Renault K, Mack Granite en Mack TerraPro en Quester CWE zijn daar enkele voorbeelden van.

Trucks op onverharde wegen

Bouwmachines op onverharde wegen

Graafmachines, wielladers, knikdumpers en starre dumpers. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het ruime assortiment bouwmachines die de Volvo Group aanbiedt. Sommige van deze bouwmachines voor onverharde wegen zijn gebouwd om zwaar en moeilijk werk in de mijnbouw uit te voeren. Andere zijn ontworpen om door dichtbeboste wouden of stoffige steengroeven te rijden. Onze drie merken, Volvo, Terex Trucks en SDLG, zijn overal in markten wereldwijd te vinden.

Bouwmachines op onverharde wegen

Industriële motoren op onverharde wegen

Dankzij het merk Volvo Penta is de Volvo Group één van de grootste wereldwijde leveranciers van industriële motoren. Industriële motoren zijn goed voor ongeveer de helft van de verkoop van Volvo Penta.

Dag en nacht, jaar na jaar zorgen de industriële motoren van Volvo voor meer productiviteit in containerterminals, mijnen en tal van andere industriële toepassingen, zoals een onderzoeksstation op Antarctica, waar prestaties en beschikbaarheid het verschil maken. Via sterke partnerschappen kunnen wij de nodige prestaties bieden om de productiviteit van onze klanten te verbeteren.

Industriële motoren op onverharde wegen

Wereldwijd nieuws

Andere onderwerpen uit de wereld van Volvo

Vacatures

Elke dag en over de hele wereld maken onze productservices het moderne leven mogelijk. Met grote technologische paradigmaverschuivingen die onze manier van leven volledig zullen veranderen, zijn het nog nooit zo spannende tijden geweest in de transportsector.

Duurzaamheid

De keuzes die we vandaag maken, bepalen de wereld waarin we morgen leven. Door klimaatverandering, bevolkingsgroei en toenemende verstedelijking veranderen het landschap en de verwachtingen van transport en infrastructuur. Bij alles wat we doen, moeten we nadenken over hoe we de impact op het klimaat kunnen verminderen, de hulpbronnen van onze aarde kunnen gebruiken en meer verantwoord zaken kunnen doen. Onze aanpak van duurzaamheid is onderverdeeld in drie gebieden: klimaat, hulpbronnen en mensen.