Volvo Trucks

Volvo Bus

Volvo Penta

Renault Trucks

Volvo Construction Equipment

Onze merken in België

De Volvo Group, opgericht in 1927, is uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van vrachtwagens, touringcars en bussen, bouwmachines en scheepvaart- en industriële motoren. Vandaag heeft de groep een portefeuille van elf merken.

Alle activiteiten van de groep zijn vertegenwoordigd in België met Volvo Trucks en Renault Trucks voor vrachtwagens, Volvo Bus, Volvo Construction Equipment en Volvo Penta.

Onze merkportfolio

Volvo

Het merk Volvo is één van 's werelds meest gekende en gerespecteerde merken in de sector voor commerciële voertuigen. Het wordt geassocieerd met de kernwaarden kwaliteit, veiligheid en milieuzorg.

‘Volvo’ is Latijns en betekent ‘Ik rol’ 

Volvo Trucks

Volvo Bus

Volvo Construction Equipment

Volvo Penta

Volvo Penta is toonaangevende leverancier van motoren en complete vermogenssystemen voor scheepvaart- en industriële toepassingen. Het wordt geassocieerd met innovatieve en prestatiegerichte producten, naast kwaliteit, veiligheid en milieuzorg.

Penta is al haast 100 jaar een geregistreerd handelsmerk en Volvo Penta sinds 1935.

Volvo Penta Pleziervaart

Volvo Penta Bedrijfsvaart

Volvo Penta Industrial

Renault Trucks

Sinds 1894 biedt Renault Trucks alle soorten commerciële voertuigen, gaande van lichte trucks voor stedelijke distributiediensten tot speciaal ontworpen en zware trucks voor langeafstandstransport.

De voertuigen en diensten zijn aangepast aan diverse transporttoepassingen en helpen de operationele kosten van de klanten te verlagen.

Renault Trucks

Actualités internationales

Laatste nieuws

Latest Press Release