Salaris en voordelen

Werken bij de Volvo Group biedt veel voordelen. Je ontvangt niet alleen een competitief salaris, vergoedingen en specifieke voordelen, maar werkt ook in een bedrijf dat veel belang hecht aan waarden en dat jou als medewerker centraal stelt. De Volvo Group bepaalt het salaris op basis van enkele belangrijke aspecten. Deze bestaan uit je prestaties op het werk, je bereidheid tot verandering en ontwikkeling, je vermogen om opportuniteiten voor interne mobiliteit of internationaal werk te benutten en je leiderschapspotentieel. Samen geven we jouw carrière vorm.

Vergoedingen die het verschil maken

Een competitief basissalaris

Wij zijn ervan overtuigd dat goed werk eerlijk beloond moet worden. Je ontvangt een competitief basissalaris en tijdens de verdere uitbouw van je carrière is het mogelijk dat dit salaris stijgt. Je brutobasissalaris vormt de basis. Wij houden onze competitiviteit in het oog en houden hiermee rekening bij de aanpassing van onze salarissen in alle landen.

Beloning op basis van je prestaties

Op basis van je werk en prestaties ontvang je 'Pay for performance'. Je wordt beloond op basis van je prestaties en bijdrage.

Je werk is slechts een onderdeel van je leven

Ons voordelenpakket ondersteunt je in elke levensfase.

Een degelijk voordelenpakket

We helpen onze medewerkers te beschermen tegen bepaalde risico's in verschillende levensfasen. We bieden landspecifieke voordelenpakketten aan, rekening houdend met de respectieve markt en de regelgeving in elk land. 

Geef vorm aan de wereld waarin je graag leeft

Kom bij ons werken

Stel je voor dat je samenwerkt met de slimste en meest creatieve breinen in de transport- en infrastructuursector, en dat je baanbrekende technologieën en duurzame transportoplossingen ontwikkelt die de toekomst van onze samenleving zullen veranderen.