INTERNSHIP - Office assistant

Introductie

In Gent, België, bevindt zich 's werelds grootste centrale distributiecentrum (CDC) van de Volvo Group dat voornamelijk Volvo Trucks, Volvo Penta en Volvo Construction Equipment aanlevert. Het managementteam doet er alles aan om met heel de organisatie van ca. 800 medewerkers dagelijks werk te verrichten met passie. Wij hebben 1 missie: de transformatie naar de toekomst op zowel het vlak van efficiëntie en duurzaamheid. Het hele team kijkt ernaar uit jou aan boord te verwelkomen, als één team dragen wij zorg voor de waardeketen in Europa voor de Volvo Merken. Wij maken deel uit van een high performance cultuur waarbij onze kernwaarden veiligheid, kwaliteit en milieuzorg steeds hoog in het vaandel worden gedragen.

Ontmoet jouw team

Bij ons kom je terecht in een dynamisch en gedreven team! Efficiëntie, kwaliteit en klantgerichtheid zijn maar enkele van voorbeelden van waarden die bij ons centraal staan. De collega’s stellen dagelijks alles in het werk om met creativiteit, energie en passie nauw samen te werken om ambiteuze doelen te bereiken.
Wanneer jij stage gaat doen word je onderdeel van een team waar ruimte is voor creatieve ideeën en waar alle soorten input worden gewaardeerd. Je zal allerhande taken voorgeschoteld krijgen waardoor je snel meer zal leren over Volvo Group en je je persoonlijke en professionele talenten volop kan ontwikkelen. Daarnaast zal je nauw samenwerken met andere afdelingen waarbij jij meehelpt om de dagelijkse werking te ondersteunen.

Geen enkele dag is hetzelfde bij ons! Heb jij zin in een veelzijdige stage waar je op korte tijd veel kan bijleren? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team waar er een aangename en collegiale sfeer heerst? Twijfel dan niet en solliciteer!

Jouw ideale stage?

Wat hebben wij voor jou in petto? Met deze stage krijg je de kans om mee te draaien in een internationaal en groeiend bedrijf. Wil jij ook eens proeven van de samenwerking van een management team? Heb je zin om de coördinatie tussen de teams te helpen verbeteren door het gebruik van de tools van Office 365 te optimaliseren? Tijdens deze stage bied JIJ de ondersteuning aan de leidinggevenden van de verschillende afdelingen! Uiteraard word je niet aan je lot overgelaten en word je hierbij begeleid door onze management assistant.

Zijn wij ‘the perfect match’?

- Je volgt een opleiding Bachelor Office Management/KMO management
- Je bent een kei in Office 365 en zijn toepassingen, o.a. Sharepoint
- Je kan gestructureerd werken en je bent een administratieve duizendpoot
- Je heb een proactieve, flexibele en discrete ingesteldheid
- Je bent een goede communicator
- Je hebt een hands-on mentaliteit
- Coaching is je niet vreemd
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Bijna overtuigd?

Als office assistant heb je dé stageplaats bij uitstek te pakken om onze unieke Zweeds-Gentse Volvo-cultuur en de werking van het centrale distrubutiecenter en al haar afdelingen te leren kennen.
Wij begeleiden je graag in jouw eerste stappen naar de arbeidsmarkt. Naast kennis, begeleiding en een leuke tijd hebben wij nog een extraatje voor jou: tijdens je stage eet je elke middag gratis in ons bedrijfsrestaurant.

Dit is jouw moment om te stralen

Waar wacht je nog op? We verwachten jou! Solliciteer snel via de website of stuur een mail naar jobs.be@volvo.com


De Volvo Group zorgt voor vooruitgang door het aanbieden van transportoplossingen. En dit in de vorm van trucks, bussen, bouwmachines, aandrijvingen voor maritieme en industriële toepassingen, financiering en diensten, die ervoor zorgen dat de uptime en productiviteit van onze klanten verhogen. De Volvo Group, die in 1927 werd opgericht, zet zich in om het toekomstige landschap van duurzame transport- en infrastructuuroplossingen vorm te geven. Er zijn talloze carrièremogelijkheden binnen de toonaangevende merken en entiteiten van de groep die een cultuur delen van vertrouwen, passie, high performance, verandering en het succes van de klant.
www.volvogroup.com/career

Een nieuw tijdperk is aangebroken. Technologieën zoals big data, automatisering en kunstmatige intelligentie veranderen de manier waarop we naar productie en logistiek kijken. Volvo Group Trucks Operations is de organisatie die verantwoordelijk is voor de productie en logistiek van vrachtwagens binnen de Volvo Group en geeft vorm aan de toekomstige industrieën.

Volvo Group Trucks Operations omvat alle productie van de motoren en transmissies van de Groep, evenals de productie van Volvo-, Renault- en Mack-trucks. De organisatie is ook verantwoordelijk voor de levering van reserveonderdelen aan de klanten van de Groep en voor het ontwerpen, bedienen en optimaliseren van logistieke en toeleveringsketens voor alle merken. Samen vertegenwoordigen Volvo Group Trucks Operations 30.000 medewerkers in 30 fabrieken en 50 distributiecentra over de hele wereld. Onze wereldwijde industriële voetafdruk biedt een kans op een internationale carrière in een geavanceerde industriële omgeving, waar continue verbetering de basis vormt. Sluit je ook aan bij onze teams!

We willen je leren kennen

Sollicitatieproces

Solliciteer

Je ontvangt een bevestigingsmail dat we je kandidatuur goed hebben ontvangen. Je kan steeds je persoonlijk profiel updaten.

Testimonials

Gelijkaardige jobs

Back order Coordinator Logistics Gent (Oostakker), Belgium Gepost: 
Transport Developer Logistics Gent (Oostakker), Belgium Gepost: 
Logistiek Ingenieur Logistics Gent (Oostakker), Belgium Gepost: