Elektriker

Vill du vara med på vår fortsatta resa mot mer hållbara transportlösningar? Vi söker nu flera elektriker som tillsammans med driftsäkerhetsteamen vill jobba mot en störningsfri produktion och en anläggning i världsklass.

Som elektiker kommer du att jobba med rotorsaksanalyser på maskinhaverier för att vi skall kunna åtgärda och förebygga dessa. Tjänsten innefattar felsökning av maskiner och utrustning, rotorsaksanalyser, dokumentation samt ständigt förbättringsarbete såväl internt inom driftsäkerhet som gentemot produktion. Driftsäkerhet spelar en viktig roll i projekt rörande nya produkter och vi tror att du som söker intresserar dig för teknikutvecklingen inom ditt område och ser fram emot de möjligheter branschen står inför.

För att lyckas i rollen bör du vara:
  • Flexibel och ha lätt för att samarbeta med olika typer av människor
  • Relationsbyggande med fokus på kunden och verksamheten
  • Ansvarsfull med en förmåga att driva uppdrag själv eller i grupp
  • Intresserad av personlig utveckling och gilla möjligheterna i förändringsarbete
Kunskap och erfarenheter som efterfrågas:
  • Utbildad elektriker på gymnasienivå
  • Erfarenhet som industrielektriker är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och i skrift
Vi strävar efter mångfald och inkludering och välkomnar sökande med olika erfarenheter, bakgrund och kön.

Arbetstid: Olika arbetstider förekommer, både dagtid och skiftgång.

Har du frågor, kontakta:
Jonas Windeståhl, Ledare DS Bearbetning, 0790624496
Magnus Karlsson, Ledare DS Gjutning, 0735588208

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We willen je leren kennen

Sollicitatieproces

Solliciteer

Je ontvangt een bevestigingsmail dat we je kandidatuur goed hebben ontvangen. Je kan steeds je persoonlijk profiel updaten.

Testimonials