CNC-operatör med inriktning kuggbearbetning

På Lågvolym/verktygsavdelningen som tillhör underhåll på Volvo CE operations söker vi en CNC-operatör med inriktning kuggbearbetning där vi tillverkar reservdelar och prototyper.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer ingå i ett team av verktygsarbetare och lågvolymoperatörer med tillverkning och justering av prototypartiklar och reservdelar samt annat som fabriken har behov av. Du kommer även att vara ett stöd för konstruktionsavdelningen och produktionstekniska avdelningen med dina kunskaper inom bearbetning.
Arbetet kräver att du tar många egna beslut, vi ser därför att du har förmågan att självständigt kunna planera och ta ansvar för ditt arbete, men även att du har förmågan att kunna delta i olika samarbeten med andra inom verksamheten. Utveckling av individen och verksamheten ser vi som en naturlig del av det dagliga arbetet.

Kvalifikationer:
Verkstadsmekanisk utbildning från gymnasial eller yrkesskola
Gedigen erfarenhet av att arbeta som cnc-operatör/verktygsarbetare
Gedigen erfarenhet om kuggtillverkning
God muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga i både svenska och engelska
Erfarenhet av manuella bearbetningsmaskiner
Känner du igen dig i beskrivningen ovan, har du de önskvärda kunskaperna nedanför och vill bli en del av vårt team, tveka då inte att söka denna tjänst! Har du några frågor är du välkommen att höra av dig.

Fackliga kontaktpersoner:
Joakim Lundmark 016-5414390

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Anders Mezö, Head of Toolmanufacturing, Design & Low volyme produktion, tfn: + 46 16-541 64 35

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment är ett globalt företag som drivs av passion, nyfikenhet och av vårt mål att bygga världen vi vill leva i. Vi tror att endast genom fantasi och teamarbete kan vi utveckla en värld som är renare, smartare och mer sammanlänkad. Vår företagskultur återspeglar denna övertygelse genom den omsorg och tillit den innebär för våra kunder, medarbetare och leverantörer.Människorna är det centrala i vår verksamhet. Det är genom vårt starka nätverk av begåvade, vetgiriga och innovativa människor som vi har kunnat bana väg för en mer hållbar framtid. Den globala anläggningsindustrin är vår spelplan och våra medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan bara fortsätta sticka ut som branschledare genom de människor som driver oss framåt. Bli en del av vårt team och hjälp oss att bygga morgondagen.

We willen je leren kennen

Sollicitatieproces

Solliciteer

Je ontvangt een bevestigingsmail dat we je kandidatuur goed hebben ontvangen. Je kan steeds je persoonlijk profiel updaten.

Testimonials

Gelijkaardige jobs

Advanced Maintenance Technician Maintenance Lexington, United States Gepost: 
Utility Worker Maintenance Sacramento, United States Gepost: 
Service Writer Maintenance San Leandro, United States Gepost: