Underhållsingenjör Volvo Lastvagnar

Umeåfabriken är en av Volvokoncernens största fabriker. Vi är med våra närmare 1800 anställda en av Norrlands största industrier. Här produceras hytter till Volvo Trucks, från plåtrullar till lackerade hytter. Verksamheten är en av världens modernaste med avancerad teknik och kompetenta medarbetare.
Framtiden ser ljus ut och vi står inför en spännande tid där vi ställer om mot hållbar produktion med mångfald och Lean som nyckelord. En förutsättning är kreativitet, ny teknik och mod att våga prova nytt.

Nu söker vi Underhållsingenjör till underhållsteamet på Volvo Umeå! Är du en person som vill komma till ett världsledande företag och växa med oss i framtiden för att utvecklas professionellt? Då är du den vi söker. För att lyckas i rollen så tror vi att du är intresserad av teknik och känner dig redo att anta en ny utmaning. Kanske är du en sådan som brinner för att förbättra och ser möjligheter där andra ser hinder? Hos oss kan du göra skillnad!

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande roll i en resultatorienterad och tekniskt avancerad miljö där vi tror på inkludering. I den här rollen ges möjlighet till att bygga nätverk, skapa kontakter, framtida karriärmöjligheter och påverka framtidens produktion. Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med kollegor utveckla metoder och processer för att säkerställa hög driftsäkerhet och kostnadseffektivt underhåll. Du samverkar tvärfunktionellt för att synkronisera underhållsmetoder och reinvesteringsbehov samt utveckla modeller för att säkerställa underhållsmässighet i nya anläggningar. Du deltar aktivt och driver utveckling av underhållsmetoder tillsammans med andra underhållsingenjörer, både i nätverk på fabriken i Umeå som på andra produktionsenheter inom Volvo.

Vi står inför en digitaliseringsresa på fabriken med stora möjligheter till utveckling där underhåll deltar för att effektivisera det arbetet. Genom att använda digitalisering som ett verktyg för att införa behovsstyrt underhåll och använda tekniken för att samla data och identifiera tidiga avvikelser i god tid, ser vi gärna att du har ett intresse av att vara med på den resan.

Låter det intressant? Vi söker dig som:
  • Är hands-on samtidigt som du arbetar strategiskt. Helhetstänk och resultatorientering krävs i vår miljö
  • Säger vad du tycker och influerar för att skapa positiv förändring
  • Är en lagspelare som initierar ett gott samarbete med dina kollegor, både vid bra och utmanande dagar
Vi tror också att du har:
  • Universitetsutbildning inom relevant område eller arbetslivserfarenhet som bedöms motsvarande.
  • Förmåga att organisera och prioritera bland komplexa problem.
  • Kunskap inom LEAN, problemlösning och att arbeta med ständiga förbättringar.
  • God förmåga att kommunicera och göra dig förstådd.
Om du är intresserad av en utmaning i en högintensiv miljö, vill utvecklas, lära dig massvis om lastbilstillverkning och har ett nyfiket sätt så är du varmt välkommen att söka. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Har du frågor eller nyfiken på att veta mer, hör gärna av dig till:

Urban Wikström, Manager Maintenance BiW 072-862 7523
Olof Bergman, Manager Maintenance Paint shop 072-862 7309
Lars Johansson, Manager Maintenance Press shop 072-862 7187

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We willen je leren kennen

Sollicitatieproces

Solliciteer

Je ontvangt een bevestigingsmail dat we je kandidatuur goed hebben ontvangen. Je kan steeds je persoonlijk profiel updaten.

Testimonials

Gelijkaardige jobs

Vocational Trainee: Maintenance (Fall 2022) Maintenance Shippensburg, United States Gepost: 
Remarketing Attendant Maintenance Corona, United States Gepost: 
Technicien/ne de Maintenance (H/F) Maintenance Belley, France Gepost: