Lean Coach

Introductie

Service Market Logistics is één van onze gerespecteerde afdelingen bij de Volvo Groep. Wij kijken met grote eer naar ons distributiecentrum, dat wereldwijd het grootste is van de Volvo Groep. Het bevat onderdelen van alle merken, dus alle onderdelen van de vrachtwagens, bouwmachines, bussen en scheeps- en industriemotoren.
Succesvol zijn op lange termijn, dat is onze visie! Daarom bieden wij stockage aan, maar ook nevenactiviteiten, waarbij leveringsprecisie, service en efficiëntie centraal staan
In onze regio beheren wij de Supply Planning teams, het Central Distribution Center (CDC) in Gent en de Support Distribution Centers in heel Europa, en de Service Centers. Wij omarmen onze lean journey en hebben een sterke focus op onze wendbaarheid: hoe we ons slim en snel kunnen aanpassen aan wat echt belangrijk is voor onze klanten.

Jouw team

Welkom in het CDC Gent, dit is het grootste magazijn van de Volvo Groep, gerund door ongeveer 800 briljante en betrokken mensen, die dagelijks hun uiterste best doen om onderdelen in kwaliteit en op tijd te ontvangen en te leveren aan onze klanten, voor alle merken (Volvo Trucks, VCE, Penta, Volvo Bus, Renault Trucks) in verschillende landen. Het magazijn werkt niet geïsoleerd, we werken voortdurend samen met onze collega's van SML Gent en Europa en de centrale functies van SML.


We hebben jou nodig….

Om ons te helpen onze cultuur van continue verbetering te blijven ontwikkelen. Je coacht de teams om eenvoudige, schaalbare verbeteringen en complexere uitdagingen te realiseren, waarbij je uitgaat van de behoeften van de klant, de E2E-prestaties bekijkt en crossfunctionele activiteiten ondersteunt. We hebben geen theoretische professor nodig, maar een hands-on leraar die weliswaar principes, tools en methodologie gebruikt, maar weet dat het vooral gaat om de mindset! Je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van teams en medewerkes, die je ondersteunt, staan hoog op je agenda.

Jouw ideale job?
 • Je bent van nature een coach, je weet hoe je mensen tot nadenken aanzet en hen ondersteunt om te handelen.
 • Je bouwt je geloofwaardigheid op door de daad bij het woord te voegen en hands-on te zijn.
 • Je bent een ‘opportunity seeker’ in onze logistieke keten om onze E2E-prestaties te verbeteren en durft de status-quo uit te dagen.
 • Je bent een people supporter die iedereen kan helpen zijn of haar volledige potentieel te ontdekken, te gebruiken en te ontwikkelen.
 • Je krijgt energie van het voortdurend ontwikkelen, herzien en standaardiseren van tools en methoden van productiesystemen in nauwe samenwerking met alle leidinggevenden.
 • Je coördineert interne evaluaties en externe audits in samenwerking met het wereldwijde VPS-team en het lokale management

Ben jij de perfecte match?
 • Als je graag met mensen werkt, is dat een goede eerste stap...
 • Je hebt succesvolle ervaring in het coachen van mensen in een kantoor en/of industriële omgeving
 • Je hebt goede kennis van en ervaring met Lean principes en tools
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent niet bang om feedback te geven en te ontvangen
 • Je hebt veel energie en gedrevenheid!
 • Je hebt kennis of sterke interesse in Lean
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
Let’s do this!
 • Zie jij een uitdaging als een kans? Ben je gepassioneerd door de bedrijfscultuur en de ontwikkeling van mensen? Heb je een "can do"-attitude met het nemen van initiatieven?
 • Sta je te popelen om te werken in een wereldwijde omgeving met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling?
 • Dan hebben wij de perfecte kans voor u om te werken in een wereldwijde en dynamische organisatie met hoogopgeleide collega's, een werkomgeving die echt gelooft in succes voor de klant, vertrouwen, passie, prestaties en verandering.


The Volvo Group drives prosperity through transport solutions, offering trucks, buses, construction equipment, power solutions for marine and industrial applications, financing and services that increase our customers’ uptime and productivity. Founded in 1927, the Volvo Group is committed to shaping the future landscape of sustainable transport and infrastructure solutions. Countless career opportunities are offered across the group’s leading brands and entities that share a culture of Trust, Passion, High Performance, Change and Customer Success. 
www.volvogroup.com/career. 

A new era is here. Technologies such as big data, automation and artificial intelligence are changing the way we look at manufacturing and logistics. Volvo Group Trucks Operations is the organization responsible for truck manufacturing and logistics within the Volvo Group and is shaping future industries.

Volvo Group Trucks Operations encompasses all production of the Group’s engines and transmissions as well as the production of Volvo, Renault and Mack trucks. The organization is also responsible for spare parts supplies to the Group’s customers and for designing, operating and optimizing logistics and supply chains for all brands. Together, Volvo Group Trucks Operations represents 30,000 employees at 30 plants and 50 distribution centers across the globe. Our global industrial footprint offers an opportunity for an international career in a state-of-the-art industrial environment, in which continuous improvement is the foundation. Join our teams as well!

We willen je leren kennen

Sollicitatieproces

Solliciteer

Je ontvangt een bevestigingsmail dat we je kandidatuur goed hebben ontvangen. Je kan steeds je persoonlijk profiel updaten.

Testimonials