Start je carrière bij de Volvo Group

Mogelijkheden voor studenten en afgestudeerden

We nemen onze verantwoordelijkheid om de volgende generatie medewerkers vorm te geven. We vinden het zeer belangrijk om te investeren in getalenteerde jonge mensen. Daarom willen we hen graag voorbereiden op hun carrière door jobopportuniteiten voor studenten aan te bieden. Als je een van de vele mogelijkheden voor studenten aangeboden krijgt, heb je de kans om meer over jezelf en je ambities voor de toekomst te ontdekken.

De arbeidskansen bij Volvo zijn gebaseerd op vertrouwen. We vertrouwen erop dat je je uiterste best doet, altijd met de coaching en erkenning van teamgenoten en leidinggevenden. We willen jouw potentieel zien en geloven dat dit het beste wordt bereikt door jou in staat te stellen je stempel te drukken. Wanneer jij groeit, worden we daar allemaal beter van. De Volvo Group heeft altijd nieuwe ideeën en perspectieven nodig.

Als een echt wereldwijd bedrijf waarderen we jouw passie en enthousiasme om te leren, en we stellen diversiteit in onze teams ten zeerste op prijs. Breng alles mee wat je bent. Samen geven we de wereld vorm waarin we willen leven.

Wat we bieden bij de Volvo Group

Maak kennis met ons op een evenement

De beste manier is natuurlijk om mensen in levende lijve te ontmoeten!
Kom naar een evenement bij jou in de buurt en ontdek er de carrièremogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

Wat drijft een afgestudeerde om te presteren en zich betrokken te voelen?

Luister naar het verhaal van Taraneh Vosough die haar carrière begon bij de Volvo Group als jonge startende ingenieur.

De ideale werkgever van millennials

We hebben enkele van onze gepassioneerde jonge talenten gevraagd om hun beeld van de ideale werkgever te delen. Met hun geweldige inzichten zetten we ons traject voort om de meest gewaardeerde werkgever in onze industrie te worden.

Wat studenten van de Volvo Group vinden

Studenten leerden de Volvo Group kennen door een Innovation Contest te winnen. Dit is wat ze over ons ontdekt hebben.

Academic Partner Program van de Volvo Group

Onze favoriete onderzoeks- en talentpartners

Volg ons op sociale media