Wij helpen je je bedrijfskennis uit te breiden

Afstudeerprojecten bij de Volvo Group

De Volvo Group heeft een uitgebreide ervaring in afstudeerprojecten van studenten van universiteiten over de hele wereld. We geven je de kans om je ideeën waar te maken, en om samen met de knapste koppen in je vakgebied te leren. Een afstudeerproject bij Volvo kan een grote stap voorwaarts in je carrière betekenen, maar ook het begin van een langdurige relatie met ons.

Wij geven thesisstudenten graag een duw in de juiste richting. Velen van ons hebben zelf een afstudeerproject tot een goed einde gebracht. Sommigen zelfs hier bij de Volvo Group. We begrijpen als geen ander de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd, en helpen je graag door vragen te beantwoorden.

Als je een afstudeerproject bij Volvo doet, krijg je de kans om ter plaatse aanwezig te zijn. Zo hebben wij niet alleen een beter idee van je vaardigheden, maar leer jij ons ook beter kennen. Wij zijn ervan overtuigd dat een sterke relatie resulteert in betere afstudeerprojecten voor alle betrokkenen.

Elk jaar helpen we mee aan afstudeerprojecten van studenten over de hele wereld. Deze afstudeerprojecten plaatsen we op ons jobportaal. We bieden projecten voor verschillende niveaus aan (master, bachelor of doctoraat). Vind je geen project dat bij je vakgebied aansluit, dan kijken we graag samen wat de mogelijkheden zijn.

Openstaande jobs Gebied Locatie Loopt af

No jobs are unfortunately available at the moment.

Verhalen over afstudeerprojecten

Zet de volgende stap en kom met ons in beweging! 

Het ACCELERATE-afstudeerproject

ACCELERATE is een afstudeerproject binnen de Volvo Group in Zweden. Het is een uitstekende manier om je netwerk uit te breiden, je toekomstige carrière vorm te geven en samen met ons te groeien.

Via ACCELERATE bieden we de mogelijkheid om een master- of bachelorthesis te schrijven. Je bouwt mee aan de innovatieve transport- en infrastructuuroplossingen van morgen en combineert theorie en praktijk. Tijdens het project krijg je de kans om deel te nemen aan sessies over productervaringen en aan ontwikkelingsactiviteiten. Je bouwt waardevolle relaties op met andere studenten tijdens gemeenschappelijke evenementen. Daarnaast krijg je de kans om je thesis te verdedigen voor hooggeplaatste stakeholders binnen de Volvo Group.

Door de huidige onzekere omstandigheden ten gevolge van de COVID-19-pandemie hebben wij, net als vele andere organisaties, de context waarin we handelen, aangepast. We hebben onze business en processen aangepast in het belang van onze samenleving en medewerkers. Als gevolg hiervan is het rekruteringsproces voor ACCELERATE 2020 opgeschort. We hopen echter dat je contact met ons wilt houden totdat de huidige situatie keert! Houd ons nieuws over ACCELERATE maar ook over andere opportuniteiten voor studenten zeker in het oog!

Voordelen van een masterthesis bij Volvo

Bij de Volvo Group werken we aan duurzame transport- en infrastructuuroplossingen. We geven de steden van morgen opnieuw vorm door een beroep te doen op bijvoorbeeld automatisering, connectiviteit en elektromobiliteit. Onze afdeling onderzoek en ontwikkeling telt zo'n 11.500 medewerkers. Als je een afstudeerproject bij de Volvo Group kiest, nemen wij je mee op onze spannende reis naar de toekomst.

De Volvo Group kan hier een uitgebreide ervaring voorleggen: samen bundelen we onze krachten in afstudeerprojecten. In Zweden schrijven jaarlijks zo'n 200 studenten hun thesis samen met ons. We kunnen terugvallen op veel senior wervingsmanagers en docenten. Hun kennis en vaardigheden helpen je om je ideeën te ontwikkelen en je bevindingen te verfijnen.

Of je nu een bachelor-, master- of doctoraatsthesis bij Volvo wilt doen, wij zijn ervan overtuigd dat je je zeker aangesproken voelt door onze ambitie om te groeien en door onze continue samenwerking om steeds beter te worden.

Meer informatie over andere mogelijkheden voor studenten