Portraits

15 matches

1 of 2

 • Michael en Pieter zijn jonge, ambitieuze mensen die zorgen voor een frisse wind door Volvo Group in Gent. Als Supervisors hebben ze de dagelijkse taak om een team aan te sturen, te coachen en ervoor te zorgen dat hun medewerkers zich goed voelen. Gemakkelijk? Niet altijd. Veelzijdig en uitdagend? Zonder twijfel!

 • Als productie ingenieur ben je de faciliterende en aansturende motor om een voorspelbare, betrouwbare en optimale productie te kunnen realiseren. We willen jonge vrouwen een extra duwtje in de rug geven om de stap te wagen naar een rol binnen een productieomgeving. Een mooi voorbeeld vinden we bij Ine Adam. Zij is duidelijk van meerdere markten thuis, dat maakt haar vandaag tot powervrouw die in haar kracht staat - als persoon én in haar rol als productie ingenieur bij Volvo Group in Gent.

 • "Volvo Group fungeert als een baken voor zijn medewerkers en begeleidt hen bij het bouwen aan een betere wereld voor de toekomst. Ik ben zo trots om lid te zijn van het bedrijf."

 • "Het beste aan werken bij Volvo Group is de diversiteit, die volgens mij gunstig is voor ons bedrijf en de betrokkenheid van medewerkers vergroot. Hier bij Tuve hebben we collega's met verschillende achtergronden en vaardigheden - je kunt jezelf zijn en iedereen is even welkom."

 • "Ik begon als leerling bij Volvo te werken toen ik 14 was. De werkomgeving, de relaties die we met mensen aangaan, de ontwikkelingskansen die ik heb, zijn dingen die ervoor zorgen dat ik naar mijn werk kom en me elke dag meer wil ontwikkelen", zegt Christian De Jesus Camilo, fabrieksoperator, Volvo Buses, Brazilië

 • Staand

  2021-04-28

  Richard Oncena

  Richard Oncena, geboren en getogen in Manilla, Filippijnen, verhuisde in 2002 naar de VS. In 2014 was hij, na jarenlang te hebben gewerkt met architectuur- en ingenieursbureaus die gespecialiseerd zijn in hightechlaboratoria, de perfecte kandidaat voor de vacante functie van Property Project Manager bij Volvo Group in Hagerstown.

 • Na in 1995 te hebben gesolliciteerd voor een functie, heeft Ronette Stoner's lange reis bij de Volvo Group haar van de VS naar China, België en Zweden gebracht. Haar carrière in de financiële wereld omvatte het opnemen van een breed scala aan rollen en uitdagingen. "Ik kan alles doen, overal heen gaan, zolang ik maar dapper ben en bereid om het te proberen," zegt ze.

 • Toen Priya van India naar Zweden verhuisde, was haar doel om voor de Volvo Group te werken. Ze wilde groeien als professional in een multiculturele omgeving terwijl ze in de voorhoede van technologische ontwikkeling werkte. Bij Volvo Group Connected Solutions vond ze wat ze zocht.

 • Guillaume Perez werkt samen met Indirect Purchasing, de afdeling die alle niet-automobielproducten of -diensten afhandelt die nodig zijn voor alle Volvo Group-vestigingen over de hele wereld. Sinds vier jaar heeft hij een rol binnen het gebied Energie- en Afvalbeheer. "De komende tien jaar zullen heel spannend zijn op mijn inkoopgebied; het gaat om de overeenkomst over klimaatverandering van Parijs, de elektromobiliteitsreis van de Volvo Group en alle nieuwe markttrends op het gebied van circulaire economie en ecologisch ontwerp - en ik zit er middenin! De toekomst ziet er zeker interessanter uit dan ooit."

15 matches

1 of 2