Portriats

40 matches

1 of 4

 • Staand

  09/20/2019

  Een voertuig trainen 

  Autonome voertuigen zullen binnenkort ingeburgerd zijn op onze wegen. Naarmate voertuigen overgaan van autonome functies, zoals rijstrookbewaking en noodremsystemen, naar zelfrijdend verkeer, moeten ze steeds 'slimmer' worden, dus moet de training verfijnder zijn. Bedrijven als Annotell kunnen daarbij helpen.

 • Geweldige ideeën moeten in vruchtbare grond worden geplant en niet in een bureaulade belanden. Dat is het idee van het Innovation Center bij CampX. In zekere zin is het Center de essentie van waar CampX allemaal om draait - het samenbrengen van verschillende competenties en het faciliteren van innovatie in een wereldwijde organisatie.

 • Staand

  09/20/2019

  AI wordt mobiel 

  Het is tegenwoordig moeilijk om een populairder modewoord te vinden dan kunstmatige intelligentie, AI. Deze technologie is de afgelopen jaren gewoon geëxplodeerd en de automobielindustrie stimuleert vooruitgang. Zelfrijdende voertuigen zijn geen sciencefiction meer en vereisen de meest geavanceerde AI die beschikbaar is.

 • Mina Mirhendi verhuisde vier jaar geleden naar Göteborg om materiaalkunde te studeren. Ze hoorde voor het eerst over een mogelijke functie bij de Volvo Group op de banenbeurs CHARM, toen ze studeerde aan Chalmers University.

 • Fernando Esguerra verhuisde in 2007 naar Zweden en werkt sindsdien voor Volvo. Hij voltooide zijn masterscriptie bij Volvo Cars in Skövde, maar door de financiële crisis lukte het niet om daar aan de slag te gaan.

 • Toen er vorig jaar een vacature was voor de functie Feature Specialist Aerodynamics, was het logisch voor Mattias Hejdesten dat hij zou solliciteren. Hij maakte al 13 jaar deel uit van hetzelfde team bij Volvo Cars en hij was toe aan een nieuwe uitdaging in zijn carrière.

 • Het exacte moment waarop Divya Balasubramanian besloot dat ze voor de Volvo Group wilde werken, was in 2007 toen ze op een beurs een knikgestuurde dumptruck van Volvo CE zag.

 • Maggie Tsang kon het nauwelijks geloven toen ze hoorde dat de Volvo Group op zoek was naar een service-ontwerper.

 • Yi Sun werkt sinds 2013 bij de Volvo Group. Hij wilde graag werken bij een bedrijf met geavanceerde technologische producten. Als directeur van het nieuw gevormde team Product Cyber Security is dat precies wat hij doet. Yi vertelt ons waarom het zo cruciaal is om nieuwe technologieën en innovatie te beheersen.

 • Staand

  07/02/2018

  Maak kennis met Martin Barle 

  De functie van Martin Barle omvat van alles, van lievelingsoom tot het optreden als reisleider.

40 matches

1 of 4