Mattias is heel blij dat hij bij de Volvo Group heeft gesolliciteerd

Toen er vorig jaar een vacature was voor de functie Feature Specialist Aerodynamics, was het logisch voor Mattias Hejdesten dat hij zou solliciteren. Hij maakte al 13 jaar deel uit van hetzelfde team bij Volvo Cars en hij was toe aan een nieuwe uitdaging in zijn carrière.
Mattias Hejdesten

"Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet. Net als Volvo Cars is de Volvo Group een aantrekkelijk bedrijf met solide waarden en ambitieuze doelen. Ik werd hartelijk ontvangen en mijn ondersteunende manager heeft mij zeer goed wegwijs gemaakt.

Als nieuw teamlid is het belangrijk dat je jezelf snel ziet als onderdeel van het grote geheel zodat je je betrokken voelt en effectiever kunt werken.

"In mijn functie ben ik betrokken bij verschillende product- en methodeprojecten en heb ik in vrij korte tijd veel belangrijke contacten gelegd met geëngageerde belanghebbenden binnen de organisatie.

Ik geef leiding aan een zeer deskundig team en het is mijn taak om te inspireren en richting aan ons werk te geven. Teambuilding en feedback zijn belangrijk voor mij, en ik ervaar dat de Volvo Group mij de mogelijkheden geeft om me verder te kunnen ontwikkelen als leidinggevende.

"Na mijn aanstelling kreeg ik de functie Engineering Feature Specialist & Global Expertise Team Leader - Aerodynamics

& Soiling. Dit houdt in dat ik leiding geef aan een netwerk van experts die visies en langetermijnplannen opstellen voor kennis- en technologieontwikkeling zodat we proactief werken, de kwaliteit verbeteren en de doorlooptijden verkorten."

Ook deel uitmaken van onze teams? Lees verder op onze Carrièrepagina.

Related News