Produktionstekniker

Vill du vara med och utveckla och implementera våra produktionsprocesser för att matcha framtidens nya tekniker på våra lastbilar? Vi är i en tid där teknologi-skiftet är häftigare än någonsin, vi på teknik har världens roligaste uppdrag med att bereda in en helt ny drivlina i vår fabrik i TUVE. Vi är ett team med stor passion för teknik och hos oss kan du göra skillnad och se dina förbättringar bli verklighet!
Det fantastiska jobbet – vad du kommer göra hos oss!
Som projekt-tekniker i Tuve arbetar du i ett projekt-team mot ett utvalt område i fabriken. Jobbet kräver god kommunikationsförmåga för att etablera relationer dels med mottagare inom Tuve-fabriken men också med våra kollegor i andra Europa-fabriker. Som projekt-tekniker i Tuve jobbar du i ett av våra största produkt projekt, där du förväntas att bygga upp en afterline process för vår framtida produkt.
Det huvudsakliga ansvaret ligger i att bereda in korrekt utrustning, verktyg, dokumentation layoutansvar, säkerställa arbetssätt med mera. Processförändringar både löpande och på lång sikt, vi skapar förutsättningar för montörerna, som bygger lastbilarna, genom att se och skapa oss förståelse för deras behov.
Det spännande och roliga med vårt jobb är att det kan få så stor påverkan på fabrikens produktionsresultat på många olika sätt, både vad gäller ergonomi, produktionstakt och kvalité.
Vem är du som vill komma och bli en i teamet?
Du är en god problemlösare med målet inställt på att hitta förbättringar och lösningar för att driva fabriken framåt. Du arbetar prestigelöst, faktabaserat och har lätt för att se situationer ur olika perspektiv och utifrån det komma fram till rotorsak.
Du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.
Du trivs med att ha flera uppgifter på gång samtidigt där du kan handla snabbt och du medverkar även i långsiktiga projekt.
Det är viktigt för dig att leverera på ett sätt som gör mottagaren nöjd.
Du är bra på att kommunicera och gillar att bygga relationer med olika typer av människor och ser vinningen i teamarbete, likväl som du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt då det behövs.
Du är driven, har ett starkt intresse för produktionsutveckling och är intresserad av att ta dig an kommande utmaningar inom fordonsbranschen.
Har du erfarenhet inom digitalisering, lean manufacturing eller är intresserad av nya tekniker såsom elektrifiering och automatisering är det en bonus.
Vilka är vi? Vi är ett gäng teknikintresserade individer som tillsammans bildar en grupp härliga människor. Vi trivs på arbetet, har kul på rasterna och jobbar nära varandra i det dagliga. Personlig utveckling och utveckling av våra kollegor genomsyrar vår verksamhet.
Krav
 • Behärskar Microsoft Office program ( Excel, Power Point osv.)
 • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Bra på att samarbeta och kommunicera
 • Teknikintresse
 • Teknisk utbildning eller 3-4 års arbetslivserfarenhet från Tekniskt arbete
 • Ansvarsfull
Meriterande
 • Kunskap inom Volvo-system såsom KOLA, EDB, EBD & Sprint
 • Arbetserfarenhet inom produktionsteknik
 • Erfarenhet från att arbeta i projekt, stora som små
 • Elkunskap och högspänning
 • Automation
 • Digitalisering
 • DVP (Design Verification Plan)
 • Erfarenhet från att jobba i projekt
Startdatum är omgående och vi intervjuar löpande.
För mer information, tveka inte att kontakta:
Kondwani Kalimanjira, Manager Engineering Production, Phone: +46 765538175
Funderar du på om du ska söka? Sluta fundera och sök bara, det är svårt att hitta en arbetsplats som är lika bra som vår!

About Us

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs