Produktionsledare

Volvo GTO Europe & Brazil Manufacturing, Umeå
- vi söker en

Produktionsledare

Umeåfabriken är en av Volvokoncernens största fabriker. Vi är med våra 1500 anställda en av Norrlands största industrier. Här produceras hytter till Volvo Trucks, från plåtrullar till lackerade hytter. Verksamheten är en av världens modernaste med avancerad teknik och kompetenta medarbetare.
Vi rampar nu upp och söker framtidens ledare.
Vi söker en ödmjuk person som tycker om att lyckas genom andra . Du har en grundmurad tilltro till människan och hennes potential och älskar att hjälpa människor att utvecklas och lyckas. Du gillar utmaningarna i vår högintensiva och resultatorienterade miljö. För dig är det naturligt att visa vägen och vara ett föredöme, att vara framåt och hålla sig i täten. Vi tror att du brinner för att förbättra arbetsplatsen med hänsyn till säkerhet, kvalitet, leverans och kostnad. Att vara skicklig på att anpassa ditt ledarskap för att hitta människors olika drivkrafter är ett måste. Du värdesätter mångfald och jämställdhet, allt efter övertygelsen om att detta leder till utveckling.
På denna arbetsplats kan Du göra skillnad! Det är faktiskt ett krav för att få jobba här – du måste vilja förbättra allt för vår organisation, våra medarbetare och bidra till den stora omställningen inom branschen. Vi tror att du utstrålar passion, kreativitet, engagemang och humor. Erfarenhet och utbildning är högst relevanta, men ditt ledarskap, din attityd och ditt affärssinne är avgörande.
Hos oss blir du en del av ledningsfunktionen på fabriken tillsammans med ca 80 chefskollegor. Din grupp består av ca 30 kompetenta medarbetare. Rollen inkluderar tvärfunktionellt samarbete med teknikorganisationen, underhåll, Volvo Production System, HR, kvalitet och ekonomi.
Vi söker dig som
  • Vill bidra till en positiv Volvo-kultur. Vi bygger världens bästa lastbil och vill vara ett föredöme
  • Är hands-on samtidigt som du arbetar strategiskt. Helhetstänk och resultatorientering krävs i vår miljö
  • Är proaktiv, vi rör oss för fort för att vara reaktiva
  • Säger vad du tycker, influerar för att skapa positiv förändring
  • Initierar ett gott samarbete ned dina kollegor under bra och dåliga dagar
Inträdesbiljetten
  • Bevisad kapacitet att organisera och prioritera, så att du får tid att leda på riktigt
  • Kunskap om LEAN-filosofin, problemlösningar och ständiga förbättringar
  • Har en inspirerande, inkluderande, samarbetsvillig personlighet
  • Kunna kommunicera så att folk förstår
  • En förändringsledare med stort mått av hederlighet och tillit
Om du är intresserad av en utmaning i en högintensiv miljö, vill lära dig massvis om ledarskap och människor och har ett nyfiket sätt så är du varmt välkommen att söka denna tjänsten. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.
Vi kommer se över kandidater löpande och behöver din ansökan senast 31 mars.
För mer information:
Johan Haag, Director HR, 0765538040
Jörgen Bäckman, Director Stamping & Part Production, 072 8627124
Johan Åström, Director Paint shop, 0728627845
Fackliga representater: Ledarna Marie Nyman tel. 0728628057, Unionen Torleif Hiitti tel. 0728627959, Akademikerna Steve Lindeberg tel. 0728627674

About Us

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs