Maskinoperatörer

Volvo Köping är en av världens främsta transmissionsfabrik och nu behöver vi dig som vill vara en del av vårt team. Vi är i en expansiv fas och behöver utöka våra team på vår Lågvolymsbearbetning, därför söker vi nu flera maskinoperatörer för anställning hos oss på Volvo Powertrain i Köping.
Inom produktionsområdet Lågvolym bearbetas strategiska produkter till Marina drev, Powertronic växellådan samt många komponenter för vår 2-stegsväxellåda inom elektromobilitet.
Arbetsuppgifter:
  • Mjuk och hård bearbetning av transmissionskomponenter
  • Arbete med operatörsunderhåll
  • Arbete med ständiga förbättringar
  • Övrigt målarbete för avdelningen

För att lyckas i rollen behöver du ha en teknisk bakgrund och det är meriterande om du har erfarenhet av maskinoperatörsarbete.
Som person ser vi att du är öppen och nyfiken på att lära. Hos oss på Volvo kommer du att ha goda möjligheter att kompetensutvecklas. Vi sätter människan i fokus och arbetar dagligen med ständiga förbättringar, där din insats kommer att vara av stor vikt. Vi ser att du kommer att bidra till teamets utveckling och du trivs med att samarbeta. Du är en viktig pusselbit i Volvos strävan efter att vara världens bästa transmissionsfabrik. Dagligen behöver du våga ta ansvar och bidra till vårt ständiga förbättringsarbete.
Inom Volvo värdesätter vi mångfald och jämställdhet, allt efter övertygelsen om att detta leder till utveckling
Arbetstid
Arbetstid 2-skift, natt och helg förekommer
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 3:e september. Vänta inte med att skicka in din ansökan då urvalsprocessen sker löpandes.
Varmt välkommen med din ansökan!
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Nous souhaitons mieux vous connaître

Processus de candidature

Postuler

Un email de confirmation vous sera adressé une fois votre candidature déposée. Il vous sera toujours possible de modifier votre profil.

Témoignages

Emplois similaires

Future first line manager – Operations Graduate Program (F/M) Production Lyon, France Publié:  Date d’expiration:
Produktionsledare dag och kväll Production Göteborg, Sweden Publié:  Date d’expiration:
Operations Supervisor Production Dublin, United States Publié:  Date d’expiration: