×

Examensarbete Volvo Umeå vårterminen 2023

Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid, med världsledande transportlösningar i en organisation där säkerhet, kvalitet och miljö är i fokus? Om du är driven, nyfiken, brinner för utveckling och precis som vi vill få ett värdefullt utbyte av kunskap, så längtar vi till att träffas!

Hos oss kan ex-jobbet vara starten på en lång resa tillsammans. Med fabriker runt om i hela världen är utvecklingsmöjligheterna på Volvo oändliga! Vi söker talanger som är framtidens projektledare, chefer, specialister och generalister. Bara i Umeå är vi närmare 1800 engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar.

Skicka oss din ansökan med förslag på vad din drömuppsats skulle handla om och vad du vill lära dig mer om, senast 2 oktober vill vi höra från dig.

Vi kommer att utforma ex-jobbet tillsammans med dig utifrån verksamhetens behov. Teman som är särskilt intressanta för oss just nu är energiförbrukning, miljö och hållbarhet, säkerhet, kvalitet, dataanalys, digitalisering, organisation och ledarskap, mångfald och ergonomi.

Vid frågor kontakta gärna:
Anna Bjuhr, HRBP, 072-8627163
Edit Nilsson, HRBP, 072-8627176

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.
Volvokoncernen skapar välstånd genom transportlösningar och erbjuder lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, kraftgenerering och motorer för marina samt industriella tillämpningar, finansiering och tjänster som ökar våra kunders drifttid och produktivitet. Volvokoncernen, grundad 1927, har åtagit sig att forma det framtida landskapet för hållbara transporter och infrastrukturlösningar. Obegränsade karriärmöjligheter erbjuds inom koncernens ledande varumärken och enheter, som delar en kultur av Tillit, Passion, Prestation, Förändring och Framgångar för kunden.
www.volvogroup.com/career

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

Nous souhaitons mieux vous connaître

Processus de candidature

Postuler

Un email de confirmation vous sera adressé une fois votre candidature déposée. Il vous sera toujours possible de modifier votre profil.

Témoignages