Area Sales Manager - Renault Trucks

Introductie
Renault Trucks is de pionier en marktleider van elektrische trucks in België en staat voor innovatie en duurzaamheid! We willen onze klanten ontzorgen door proactief in te spelen op hun noden en zeer dichtbij hun business te staan.

Dagelijks zet ons salesteam zich met passie en expertise in om de juiste transportoplossing voor te stellen aan onze huidige en toekomstige klanten. De vermindering van de CO2-uitstoot is de prioriteit van deze oplossingen en onze industrie.
Wij zijn op zoek naar een Area Sales Manager die ons team komt versterken en ons dealernetwerk klaarmaakt voor de toekomst.

Dit zijn wij, je nieuwe collega’s

Je komt terecht in het sales team bij Renault Trucks. Als onderdeel van ons hecht en dynamisch team, krijg je de kans om samen te werken met diverse experts. Onze focus ligt zowel op het versterken van onze positie in de markt voor vrachtwagens en bestelwagens, terwijl we tegelijkertijd ook onze klanten en dealers voorbereiden op de transitie naar nieuwe energiebronnen.
Dankzij het delen van competenties en ervaring binnen ons team, creëren we een stimulerende werkomgeving die innovatie en groei bevordert. Sluit je bij ons aan en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de toekomst van duurzaam transport met Renault Trucks!

Hou je ervan om ...
 • Het begeleiden en implementeren van businessplannen samen met onze dealers om de verkoopdoelstellingen te bereiken.
 • Verkopers ondersteunen bij klantenbezoeken om de beste service en oplossingen te bieden.
 • Actief bijdragen aan de integratie van de verkoop van elektrische voertuigen binnen ons productaanbod, met oog voor duurzaamheid en innovatie.
 • Het bevorderen van de verkoop van used trucks en onderhoudscontracten om onze klanten een compleet aanbod te bieden.
 • Het analyseren van de huidige competenties van de verkopers en het opstellen van een actieplan om deze te versterken, zodat ons team nog beter presteert.

Zijn wij ‘the perfect match’?
 • Wij zoeken een energieke, strategische en pragmatische sales manager met relevante ervaring.
 • Je communiceert op efficiente en duidelijke manier zowel in het Nederlands als Frans.
 • Je bent een teamspeler met een hands-on mentaliteit.
 • Je zoekt altijd hoe je processen kan verbeteren en nieuwe kennis kan vergaren.
 • Je weet mensen te motiveren, inspireren en treedt op als coach om hen verder te begeleiden in het vooropgesteld actieplan.

Bijna overtuigd?
 • Een uitdagende functie in een innovatieve omgeving met marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 • Bij Renault Trucks staan collegialiteit, klantgerichtheid, duurzaamheid en vooruitgang centraal.
 • Je geniet van grote autonomie en krijgt de vrijheid om wendbaar en oplossingsgericht te werken en ownership te nemen.
 • Teamwork, korte communicatielijnen en snelle beslissingsprocessen ondersteunen jou hierbij.
 • Bij Renault Trucks maak je deel uit van een wereldwijd en divers team, word er geïnvesteerd in persoonlijke groei en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de Volvo Group.

Renault Trucks maakt onderdeel uit van de Volvo Group.
De Volvo Groep stimuleert welvaart door middel van transportoplossingen en biedt vrachtwagens, bussen, bouwmachines, energieoplossingen voor de scheepvaart en industriële toepassingen, financiering en diensten die de inzetbaarheid en productiviteit van onze klanten verhogen. De Volvo Groep werd opgericht in 1927 en zet zich in om het toekomstige landschap van duurzaam vervoer en infrastructuuroplossingen vorm te geven. De toonaangevende merken van de groep - Volvo, Volvo Penta, Terex Trucks, SDLG, Renault Trucks, Prevost, Nova Bus, Mack, Eicher, Dongfeng Trucks en Arquus - bieden talloze carrièremogelijkheden.
Neem contact op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de toekomst van duurzaam transport met Renault Trucks!
Ben jij klaar om onze Area Sales Manager te worden? Stuur dan jouw cv naar Katrien Loos (katrien.loos@renault-trucks.com) of bel voor meer informatie (0499/98 29 95)

Hiring Manager: Robin Van Droogenbroeck
HRBP: Katrien Loos
SG 5
Bij Renault Trucks staan mensen al sinds 1894 centraal. We ontwerpen eenvoudige, efficiënte en toekomstgerichte transportoplossingen voor klanten, chauffeurs en de maatschappij.

U gaat deel uitmaken van een gedreven team met een mondiale, open en samenwerkingsgerichte houding. U maakt kennis met een cultuur waarin mensen mondig zijn.

Renault Trucks maakt onderdeel uit van de Volvo Group, een van 's werelds vooraanstaande fabrikanten van trucks, bussen, bouwmachines, en motoren voor de scheepvaart en industriële toepassingen met de toonaangevende merken Volvo, Renault Trucks, Mack, Eicher, SDLG, Rokbak, cellcentric, Prevost, Nova Bus en Volvo Penta.

Nous souhaitons mieux vous connaître

Processus de candidature

Postuler

Un email de confirmation vous sera adressé une fois votre candidature déposée. Il vous sera toujours possible de modifier votre profil.

Témoignages

Emplois similaires

Product Quality Engineer - Volvo Trucks Commerce Brussel, Belgique Publié: 
Product Quality Engineer - Volvo Trucks Commerce Brussel, Belgique Publié: 
Key Account Manager (Direct Sales) - Volvo Trucks Belux Commerce Brussel, Belgique Publié: