(Technical) Trainer- Volvo Buses

Introductie

Bij Volvo Group werken wereldwijd de knapste koppen met passie, energie en respect voor het individu aan het duurzaam vergroenen van de transportwereld. De Volvo Group is wereldleider in de electrificatie van transport en constructie, en wil die voorsprong verder uitbouwen.
Electromobiliteit verandert de automobiel wereld. De Volvo Group leunt op haar opgebouwde kennis in het maken van voertuigen en transportsystemen om nieuwe technologiëen te creëren die onze wegen en steden stiller en minder vervuild maken.
Binnen de groep werkt Volvo Bus Corporation wereldwijd samen met steden in de ontwikkeling en implementatie van efficiënte, schone en stille oplossingen voor het openbaar vervoer. Daarnaast biedt het gamma premium coaches van Volvo Buses een comfortabel, veilig en energie-efficiënt alternatief voor het vervoeren van passagiers op lange afstand.

Ontmoet jouw team

Volvo Bus Belgium, als divisie van de Volvo Group Belgium NV, bedient de Belgische markt voor Volvo Bus Corporation. Vanuit het kantoor in Brussel werkt een toegewijd team aan het ontwikkelen en implementeren van totaaloplossingen voor het vervoeren van passagiers op de meest veilige, energiezuinige en duurzame manier.

Het team van Volvo Bus Belgium verzorgt de klantrelatie met de talrijke publieke en private ondernemingen die actief zijn binnen de lokale autocar & autobus sector.

Jouw ideale job ?

Een functie met groeimogelijkheden in een stabiele, gerenommeerde onderneming:
 • Je geeft technische opleidingen voor bussen aan ons service netwerk met een forse nadruk op praktijkoefeningen. Deze opleidingen kunnen klassikaal zijn maar ook on-line voor bepaalde thema’s.
 • Je zorgt ervoor dat de laatste technologische trends binnen Volvo Buses ingewerkt worden in de opleidingen en trainingspaden voor het service netwerk.
 • Je geeft eveneens algemene werkproces gerelateerde trainingen naar het service netwerk.
 • Je zorgt voor een objectieve evaluatie van de competenties van de deelnemers na afloop van de opleiding.
 • Je bepaalt mee de trainingsplannen in functie van de noden van het service netwerk en van de inbreng van Volvo Buses’ nieuwigheden.
 • Je garandeert de kwaliteit van de opleidingen en via die weg ook de klantentevredenheid

Zijn wij de perfecte match ?
 • Je hebt een Bachelor diploma in een technische richting en bezit een gedegen pedagogische kennis alsook goede people skills.
 • Je bent gepassioneerd door de automotive techniek.
 • Je bent perfect tweetalig Nederlands / Frans en je beschikt over een vlotte kennis van het Engels.
 • Je kan je kennis goed overbrengen op een aangename en geanimeerde manier en begrippen zoals “kwaliteit” en “win-win” zijn je zeker niet onbekend.
 • Een uitstekende kennis van MS Office is eveneens een must.
 • Je bent diplomatisch, organisatorisch nauwgezet, beschikt over goede people skills en weet je aan te passen aan verschillende gesprekspartners.
 • Luisteren naar interne stakeholders en het bieden van oplossingen en ondersteuning zie je als een uitdaging.

Bijna overtuigd ?
 • Een uitdagende functie in een gezonde onderneming waar gedrevenheid en ondernemingszin sterk worden gewaardeerd;
 • Collegiale, informele sfeer binnen een hecht team;
 • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
 • Werken met innovatieve producten en diensten waarmee Volvo Buses in de markt de trends zet

Dit is jouw moment om te stralen !

Ben jij ervan overtuigd dat deze job voor jou de ideale opportuniteit is?
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar:
Volvo Trucks Belux, Sandra Peleman, Human Resources, Hunderenveldlaan 10 - 1082 Brussel
of mail: sandra.peleman@volvo.com
De Volvo Group zorgt voor vooruitgang door het aanbieden van transportoplossingen. En dit in de vorm van trucks, bussen, bouwmachines, aandrijvingen voor maritieme en industriële toepassingen, financiering en diensten, die ervoor zorgen dat de uptime en productiviteit van onze klanten verhogen. De Volvo Group, die in 1927 werd opgericht, zet zich in om het toekomstige landschap van duurzame transport- en infrastructuuroplossingen vorm te geven. Er zijn talloze carrièremogelijkheden binnen de toonaangevende merken en entiteiten van de groep die een cultuur delen van vertrouwen, passie, high performance, verandering en het succes van de klant.
www.volvogroup.com/career

Volvo Bus wordt gedreven door de doelstelling om miljoenen mensen dagelijks naar hun bestemming te brengen. Betrouwbaar, veilig en met respect voor het milieu. We willen een verschil uitmaken door baanbrekende, duurzame transportoplossingen van de toekomst te brengen. We willen er zijn voor onze klanten en voorzien hen elke dag over de hele wereld van beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Volvo Bus neemt het voortouw in de grootste technologische verandering in het openbaar vervoer van de laatste decennia met ons aanbod voor elektromobiliteit. We werken met passie, hebben vertrouwen in elkaar en omarmen verandering. We zorgen voor succes bij onze klanten.

Queremos conocerte

Proceso de postulación

Postular

Se te enviará una confirmación por correo electrónico al enviar tu solicitud. Después de esto, todavía es posible actualizar tu perfil personal.

Testimonials