Zone Management

Steden transformeren

Emelie Ågren

Met passie voor connectiviteit 

Slimme samenlevingen

Makkelijk verbinden

 1.000.000 geconnecteerde voertuigen voor klanten

1.000.000 geconnecteerde voertuigen voor klanten

Voertuigen die kunnen spreken

Connectiviteit

De Volvo Group beschikt over het meest uitgebreide klantenaanbod in connectiviteitsoplossingen voor voertuigen, bussen en bouwmachines binnen de hele industrie. Met meer dan 1.000.000 geconnecteerde voertuigen voor klanten hebben we het grootste aantal geconnecteerde bedrijfsvoertuigen en machines in de industrie. Connectiviteit is van essentieel belang om onze doelen van meer efficiëntie en zo weinig mogelijk impact op het milieu te bereiken, maar ook om onze wegen veiliger te maken.

Connectiviteit is een van de belangrijkste technologiegebieden voor de Volvo Group. Aan de hand van voertuiggegevens zorgen onze oplossingen ervoor dat onze klanten hun kosten kunnen verlagen en hun efficiëntie kunnen verhogen. Connectiviteit is ook een belangrijke factor voor automatisering en elektromobiliteit - zowel als het gaat om technologie als diensten en oplossingen voor deze toepassingen. Onze oplossingen zullen het transport en het efficiënt gebruik van hulpbronnen verhogen aan de hand van geoptimaliseerde verkeersstromen en een beter gebruik van bestaande infrastructuur.

 

De volgende stap in slimmer transport

“De voornaamste gebieden voor onze klanten zijn productiviteit, beschikbaarheid, brandstofzuinigheid en veiligheid, en dat zal ook zo blijven. Dankzij op software gebaseerde diensten en oplossingen kunnen we deze waarden op nieuwe manieren leveren, die beter afgestemd zijn op de zakelijke behoeften van klanten in verschillende segmenten en markten.”

Lees het volledige interview

Voordelen van connectiviteit

Onze connectiviteitsoplossingen helpen onze klanten om hun kosten te verlagen dankzij een optimalisatie van hun wagenpark en brandstofbesparingen. Tegelijkertijd kunnen ze hun productiviteit en rendabiliteit verhogen dankzij meer efficiëntie. Connectiviteit is een belangrijke factor voor nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe diensten. Connectiviteit kan het transport en het efficiënt gebruik van hulpbronnen verhogen aan de hand van geoptimaliseerde verkeersstromen en een beter gebruik van bestaande infrastructuur.

Nieuws over connectiviteit

Innovaties van al onze merken