Nina van Selm
2024-03-25
Author
Nina van Selm
HR Officer

Meewerkstage Marketing & Communicatie

REGIO: UTRECHT (BEESD) | AANTAL UUR: 40 | NIVEAU: HBO

Volg jij een communicatieopleiding, ben je taalvaardig en weet jij hoe je overtuigende teksten en webpagina’s maakt? Als Stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je het communicatieteam o.a. met het plaatsen en up-to-date houden van de online content van Volvo Trucks.

Wat ga je doen?

Jij zorgt dat nieuwe en bestaande content op de juiste manier op de website komt te staan. Ook check je vertalingen van ons hoofdkantoor in Zweden. Komt de boodschap goed over? Kan het beter? En is alles geoptimaliseerd voor Google? Hiervoor is het handig dat je leergierig bent en je je online systemen graag eigen maakt (geen programmeerkennis nodig). Daarnaast ondersteun je collega’s met andere taken die bij de afdeling Marketing & Communicatie horen. Zo krijg je van alles wat mee en ga je een leuke en leerzame stage tegemoet!

Wat breng jij?

  •  Hbo of wo;
  • Opleiding Communicatie of gerelateerd;
  • Uitstekende taal- en tekstvaardigheid;
  • Handig met online systemen of bereid om het te worden;
  • Sociaal, zorgvuldig en ondernemend.

Waarom wil je werken voor de Volvo Group?

Wat vind je bij ons?

Werken voor de Volvo Group betekent dat jij het verschil kunt maken! Wat jij zegt doet ertoe en alle ideeën zijn welkom. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken. Daarbij krijg je vrijheid en vertrouwen, de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je werk en privé goed in balans te houden. We besteden veel aandacht aan onderlinge verbondenheid, teamwork en een gezonde en inclusieve werkomgeving waarin iedereen het beste van zichzelf kan geven. De organisatiecultuur is open en informeel. Ons medewerkertevredenheidsonderzoek laat zien dat we vol passie, trots en betrokkenheid ons werk doen.

Klaar om bij de Volvo Group te solliciteren?

Stuur jouw CV en motivatie naar Nina van Selm (HR Officer) via humanresources@volvo.com. Voor meer informatie over onze organisatie ga naar volvotrucks.nl of naar volvogroup.nl.

Heb je nog vragen over de functie of Volvo Group Nederland?

Nina van Selm

People & Culture Coordinator

Bel mij op +31633037908