Nina van Selm
2024-03-25
Author
Nina van Selm
HR Officer

Meewerkstage Social Media Marketing

REGIO: UTRECHT (BEESD) | AANTAL UUR: 40 | NIVEAU: HBO

Volg jij een communicatieopleiding, ben je creatief en ken jij het socialmedialandschap van binnen en buiten? Als Stagiair(e) Social Media Marketing ondersteun je het communicatieteam met het plaatsen van de social media-content van Volvo Trucks.

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor ondersteuning bij het bedenken en maken van social media-content voor onze duizenden volgers. Daarnaast ga je aan de slag met ons Social Selling-programma, waarmee je met jouw content onze verkopers en andere collega’s motiveert om actiever te worden op LinkedIn. Een super leuke uitdaging, waarvoor het belangrijk is dat je met nieuwe initiatieven durft te komen en collega’s kunt motiveren om samen met jou nieuwe content (zoals video’s) te maken. Ervaring met Photoshop, InDesign en/of video editing is een pre, maar niet noodzakelijk.

Wat breng jij?

  • Hbo of wo;
  • Opleiding Communicatie of gerelateerd;
  • Goede taalvaardigheid;
  • Kennis van social media;
  • Sociaal vaardig, creatief en ondernemend.

Waarom wil je werken voor de Volvo Group?

Wat vind je bij ons?

Werken voor de Volvo Group betekent dat jij het verschil kunt maken! Wat jij zegt doet ertoe en alle ideeën zijn welkom. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken. Daarbij krijg je vrijheid en vertrouwen, de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je werk en privé goed in balans te houden. We besteden veel aandacht aan onderlinge verbondenheid, teamwork en een gezonde en inclusieve werkomgeving waarin iedereen het beste van zichzelf kan geven. De organisatiecultuur is open en informeel. Ons medewerkertevredenheidsonderzoek laat zien dat we vol passie, trots en betrokkenheid ons werk doen.

Klaar om bij de Volvo Group te solliciteren?

Stuur jouw CV en motivatie naar Nina van Selm (HR Officer) via humanresources@volvo.com. Voor meer informatie over onze organisatie ga naar volvotrucks.nl of naar volvogroup.nl.

Heb je nog vragen over de functie of Volvo Group Nederland?

Nina van Selm

People & Culture Coordinator

Bel mij op +31633037908