Volvo GTO i Köping söker Planerare inriktning montering

På Volvo Group Trucks Operations i Köping bearbetas och monteras växellådor till Volvokoncernens lastbilar och tunga anläggningsmaskiner samt marina drev till Volvo Penta. Volvo Group Trucks Operations är Volvokoncernens produktionsorganisation för lastbilar, motorer och växellådor, med en internationell, industriell miljö av världsklass. Här blir du en del av ett globalt och mångfacetterat team som arbetar med energi, passion och respekt för individen för att bli världsledande på hållbara transportlösningar. Det arbetar idag ca 1650 personer vid anläggningarna i Köping.
Arbetsbeskrivning
Som planerare kommer du att ingå i avdelningen som ansvarar för kundkontakter och monteringsplanering. Avdelningen fungerar dels som en länk mellan företaget och våra kunder samt som ett stöd till våra olika monteringsavdelningar. På Volvo i Köping ingår planeringsavdelningen inom enheten Logistik. Avdelningen består av ca 15 medarbetare som arbetar med logistikplanering över hela Volvo i Köping.
I denna tjänst inom avdelningen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Monteringssplanering av Marin – lång- och kortsikt
  • Stödd i monteringsplanering till andra avdelningar (VÄX/Powertronic)
  • Uppföljning av produktion och planering
  • Deltar och ger input inom programprocessen
  • Fungera som funktionens representant på områdets morgonmöten
  • Hålla dig uppdaterad på den utveckling som sker inom det egna ansvarsområdet
  • Delta i projekt som rör ansvarsområdet
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom relevant område och/eller gedigen erfarenhet av liknande arbete. Du har god kommunikationsvana i svenska och engelska, såväl i tal som skrift och att du behärskar mycket bra officepaketet väl. Det är mycket meriterande med erfarenhet av produktionsplanering, gärna med inriktning Marin och/eller Montering. Vi ser det som självklart att du tidigare har arbetat med ständiga förbättringar och är bidragande till att föra fabriken framåt.
Personlig profil
Personliga egenskaper som du bör besitta är att du har förmågan att arbeta lösningsorienterat och strukturerat. Vi ser också att du har ett intresse av att sprida din kunskap till andra. I och med att tjänsten innefattar många olika typer av arbetsuppgifter så bör du ha förmågan att prioritera på kort varsel. I rollen spelar social kompetens och kommunikationsförmåga en viktig roll, detta eftersom du kommer att ha många kontaktytor. Vi ser därför att du är förtroendeingivande och duktig på att skapa goda relationer. Tjänsten kräver att du är lyhörd samt att du har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta kundfokuserat och är van vid att tänka affärsmässigt. Vi ser också att du har ett inre driv och en förmåga att ta egna initiativ och tänka framåt.
Inom Volvo värdesätter vi mångfald och jämställdhet, allt efter övertygelsen om att detta leder till utveckling.

Låter det intressant?
Skicka in din ansökan senast den 21/7-19, urval kommer dock att ske löpande så vänta inte med din ansökan. För frågor om tjänsten kontakta chef för logistikplanering Marc Weber 072-862 45 86, eller HRBP Emelie Skälhammar, 0221-41 45 05. Tillsättning snarast möjligast, dock senast 12/8-19.
Fackliga kontakter
Unionen, Mats Bergdahl, 0221- 45 78 41
Akademikerna, Per Larsson, 0221- 45 77 89
Ledarna, Lars Sundkvist, 0221- 45 76 47
Vi undanber all kontakt med rekryterings- och marknadsföringsföretag.


About Us

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs