Kvalitetssupport

Kvalitetssupport Volvo Bussar Uddevallafabriken
VOLVO BUSSAR UDDEVALLA AB
På Volvo bussar i Uddevalla blandar vi ett arv av svetsning från varvsindustrin med precision och noggrannhet från årtionden av lokal biltillverkning! Det tillsammans med våra engagerade medarbetare gör att vi tillverkar ramar och strukturer av högsta kvalité till bussar av världsklass i våra semi- automatiserade tillverkningsprocesser.
Trött på att ha många idéer men saknar möjligheten att få förändra? På Volvo Bussar i Uddevalla jobbar vi i ett team som förstår vikten av vår uppgift och du uppmuntras till att finna nya och bättre lösningar som förenklar ditt och andras arbete. Är du en person som vill vara en del av att skapa framgång för våra kunder, jobba tvärfunktionellt, med höga förväntningar både på oss själva och på andra?
Lönsamhet och utveckling framåt är nyckeln som stärker vår position i en global hård konkurrens och om du är beredd att göra ditt allra bästa med glädje och passion så hoppas vi att just du vill bli en ny tillgång till vårt team.
DET HÄR ÄR VI, DINA NYA KOLLEGOR
Hela fabriken består av cirka 220 medarbetare, både tjänstemän- och kollektivanställda. Som kvalitetssupport så ingår du i ett team om 14 personer på kvalitetsavdelningen.
ARBETSBESKRIVNING
Ansvaret som kvalitetssupport innefattar bland annat:
 • Analysera trender, felorsaker
 • Driva problemlösning
 • Supportera produktion i djupanalys
 • Arbeta tvärfunktionellt inom organisationen
 • Ta fram metod för kvalitetssäkring med hänsyn till gällande kvalitetskrav
 • Planera och genomföra utbildningar inom kvalitet
VEM ÄR DU?
För att lyckas i din roll skall du ha erfarenhet av att jobba med kvalitet. Vara strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Van att arbeta standardiserat. Du har lätt för att se helheten i processen och van att arbeta med ständiga förbättringar. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa interna och externa relationer. Du har en hög ambitionsnivå samt vara van att arbeta i en tvärfunktionell och mångkulturell organisation.
KRAV PÅ KUNSKAP/ ERFARENHET
 • Teknisk gymnasieutbildning
 • Erfarenhet från tillverkande produktion
 • Erfarenhet av arbete med kvalitet
 • Ritningsläsning
 • Datorvana
 • Goda svetskunskaper
 • Du måste ha stor initiativförmåga och vara van vid självständigt arbete
 • Hög kommunikativ förmåga
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
ÄR VI DEN PERFEKTA MATCHNINGEN?
Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner och marina och industriella motorer. Vi är cirka 95 000 kollegor runt om i världen och våra produkter och tjänster säljs i mer än 190 länder. Vår varumärkesportfölj består av Volvo, Volvo Penta, UD, Terex Trucks, Renault Trucks, Prevost, Nova-buss och Mack. Vi samarbetar i allianser och joint ventures med Sunwin, SDLG, Eicher och Dongfeng varumärken.
De samhällen där många av oss bor skulle inte fungera utan den typ av produkter och tjänster som Volvokoncernen erbjuder. Som ett cirkulationssystem är våra lastbilar, bussar, motorer, byggnadsutrustning och olika relaterade tjänster inblandade i flera av de funktioner som de flesta av oss är beroende av varje dag.
Frågor om tjänsten besvaras av:
Andreas Eriksson, kvalitetschef, Tel: +46 76 553 78 03
Sanna Pejic, HR Business Partner, Tel: +46313236199
Fackliga frågor besvaras av:
Peter Johnsson, Tel: 031-3229012
ANTAR DU UTMANINGEN?
Ansökan sker via Volvos hemsida.

About Us

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Bussars mål är att se till att miljontals människor når sitt resmål varje dag. Pålitligt, säkert och med respekt för miljön. Vi vill göra skillnad och vara föregångare när det gäller hållbara transportlösningar för framtiden. Vi vill finnas där för våra kunder genom att dagligen leverera tillgänglighet och driftsäkerhet över hela världen. Med vårt elektromobilitetserbjudande leder Volvo Bussar det största teknikskiftet inom kollektivtrafiken på flera decennier. Vi arbetar med passion, litar på varandra och räds inte förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs