Produktutvecklingsmekaniker till Motorlabbets verkstad

GILLAR DU ATT MEKA?
Vill du ha ett kreativt mekanikerjobb i en motorverkstad? Vill du vara med och utveckla framtidens lastbilsmotorer? Vill du jobba kundorienterat och praktiskt, med flexibla och varierande arbetsuppgifter, där vi skapar fantastiska produkter för våra framtida kunder?
Fortsätt läsa, och skicka in din ansökan!
DET HÄR ÄR VI, DINA NYA KOLLEGOR
Hos oss på GTTs motorlabb i Lundby, är vi med och driver motorutveckling för framförallt Volvo Lastvagnar. Vi testar och verifierar olika funktioner och krav på våra motorer och dess komponenter. Vi provar allt från livslängd, funktionsprovning, men även bränsleförbrukning, lagkrav för ljud m.m..
I vår grupp är vi 9 mekaniker och 3 mättekniker som med våra olika kompetenser tillsammans är med utvecklar våra framtida lastbilar. Vi bidrar genom provningen till att skapa den magi våra kunder som köper och kör lastbilarna upplever. Och nu behöver vi bli fler.
VAD KOMMER DU ATT GÖRA?
 • Bygga om och preparera dieselmotorer m.m. inför provning
 • Tillverkning och montering av prototypdetaljer genom t.ex. plåtbearbetning (svetsning, borrning, kapning m.m.) i maskinverkstad
 • I samband med avrustning och demonteraing av motorerna efter prov, göra en egen analys och föra dialog med projektet
 • Att inom projektets omfattning lösa problem
 • Ansvara för ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde
INTRÄDESBILJETTEN
Detta vill vi att du kan eller har erfarenhet av:
 • Provningsverksamhet
 • Erfarenhet av arbete i mekanisk verkstad, eller verkstadsteknisk utbildning
 • Arbete med ständiga förbättringar
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • God datorvana
 • C/E-kort är meriterande
 • Att ha haft moppe är meriterande
VEM ÄR DU?
Som person vill vi att du är kundfokuserad, engagerad, får saker att hända och gillar problemlösning. Vår vardag i verkstan är varierande och förutsättningarna kan snabbt ändras beroende av provutfallen. Därför ser vi det som en självklarhet att du är flexibel inför olika arbetsuppgifter.
Att arbeta som produktutvecklingsmekaniker innebär både att vi arbetar självständigt och hjälps åt i team. Därför är det viktigt att både vara driven i det självständiga arbetet och ha en hög social komptens. Det också viktigt att du är systematisk och nogrann, för det är effektivare och roligare när det blir rätt första gången.
ÄR DU NYFIKEN OCH VILL STÄLLA NÅGRA FRÅGOR?
Då svarar jag gärna på dem från den 12:e Augusti (måndag vecka 33). Anställningsprocessen kommer också att påbörjas då, men skicka gärna in din ansöka med en gång, så att jag har en spännande läsning när jag är tillbaks efter semestern.
Gruppchef Maja Stålrud, 031-3237765

About Us

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Technology förser Volvo Group Trucks och affärsområdena med den senaste forskningen, ledande ingenjörskonst, produktplanering och inköpstjänster samt eftermarknadsstöd för produkter. Hos Volvo Group Trucks Technology blir du en del av ett globalt, sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

We want to get to know you

Application Process

Apply

An email confirmation will be sent as soon as you submit your application. After this, it is still possible to update your personal profile.

Interview

If selected for an interview, you will be contacted with information about the following process steps: second interview, assessments and references.

Selection

All candidates will be notified when a final candidate is selected for the job. You can choose for us to keep your resume in our database and activate a search agent that will look for other jobs that match your profile.

Introduction

When you begin your employment, you will receive an introduction to help you quickly become part of the team and start working with your tasks in the best possible way.

Testimonials

Similar Jobs