Account Manager New Trucks & Services - Volvo Truck Center Ruisbroek

Introductie

In de Volvo Truck Centers, onderdeel van Volvo Group Belgium, staan we garant voor maximale klantentevredenheid. Hieronder verstaan we het optimale proces vanaf de verkoop van de truck tot het onderhouden en herstellen van de trucks in onze verschillende vestigingen. Onze ambitie is dan ook dé service solution provider in onze sector te zijn. De verkoop van trucks & bijhorende services is een belangrijke schakel in deze commerciële ketting.

Ontmoet jouw team

Je komt terecht in een enthousiast en dynamisch verkoopsteam. Het sales team bestaat zowel uit verkopers van nieuwe en 2de hands trucks als medewerkers die instaan voor de verkoop van service & parts.

Jouw ideale job?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de regio Brussel en Waals-Brabant, waar je instaat voor het behalen van de verkoopsdoelstellingen in die regio. Deze doelstellingen zijn gericht op kwaliteit, volume en winstgevendheid. Je zoekt naar de zakenbehoeften van de klant en beperkt je hierbij niet enkel tot de vrachtwagens, maar vult dit ook aan met andere services die Volvo Truck Center aanbiedt.
 • Je bent een echte ambassadeur van het merk Volvo in jouw regio
 • Actieve verkoop van premium transportoplossingen voor de klant met een duidelijke focus op services
 • Prospectie van nieuwe klanten en het ontwikkelen van commerciële relaties met bestaande klanten
 • Je werkt samen met je sales collega’s in een performant CRM-systeem

Zijn wij ‘the perfect match’?
 • Bachelorniveau of gelijkwaardig door ervaring
 • Interesse en ervaring in automotive is een must
 • Ervaring in verkoop van B2B oplossingen
 • Hands on mentaliteit
 • Leergierig – je staat open voor nieuwe technologiën en services
 • Sterk ontwikkelde onderhandelingsvaardigheden
 • Sterke luistervaardigheden om de noden van de klant te begrijpen en hierop kunnen inspelen
 • Vloeiend in Nederlands en Frans – Engels is een pluspunt

Bijna Overtuigd?

We bieden je de kans om een boeiende carrière uit te bouwen bij een solide marktleider. We bieden je een collegiale, informele sfeer en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Je mag je verwachten aan een aantrekkelijke verloning naar gelang jouw kennis en ervaring aangevuld met een interessant pakket aan extra-legale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Dit is jouw moment om te stralen

Herken je jezelf in dit profiel, zorg dan dat jouw kandidatuur in het oog springt!
Stuur jouw cv en motivatiebrief naar HRVTC@volvo.com
De Volvo Group zorgt voor vooruitgang door het aanbieden van transportoplossingen. En dit in de vorm van trucks, bussen, bouwmachines, aandrijvingen voor maritieme en industriële toepassingen, financiering en diensten, die ervoor zorgen dat de uptime en productiviteit van onze klanten verhogen. De Volvo Group, die in 1927 werd opgericht, zet zich in om het toekomstige landschap van duurzame transport- en infrastructuuroplossingen vorm te geven. Er zijn talloze carrièremogelijkheden binnen de toonaangevende merken en entiteiten van de groep die een cultuur delen van vertrouwen, passie, high performance, verandering en het succes van de klant.
www.volvogroup.com/career

Het merk Volvo Trucks heeft met de jaren een wereldwijde en solide positie opgebouwd. Het is een van de bekendste en meest gerespecteerde merken ter wereld binnen de commerciële voertuigsector. Het merk wordt geassocieerd met de kernwaarden kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu. Bij Volvo Trucks wordt u onderdeel van een mondiaal en divers team. We werken met passie, hebben vertrouwen in elkaar en omarmen verandering. We zorgen voor succes bij onze klanten.

We willen je leren kennen

Sollicitatieproces

Solliciteer

Je ontvangt een bevestigingsmail dat we je kandidatuur goed hebben ontvangen. Je kan steeds je persoonlijk profiel updaten.

Testimonials