Rekruteringsevenementen Volvo Group

Er gaat niets boven mensen ontmoeten in het echte leven!

Elk jaar besteden we tijd om buiten te komen en duizenden potentiële medewerkers te ontmoeten bij rekruteringsevenementen. Dat doen we omdat we je willen leren kennen - en ook omdat we je de kans willen geven om een relatie met ons op te bouwen. Wie weet? Zelfs als het niet vanaf het begin een perfecte match is, kunnen we later misschien nog in contact komen.

Voor ons is het belangrijk om ons verhaal te vertellen en ervoor te zorgen dat mensen op de hoogte zijn van het innovatieve werk dat we doen. Maar het is net zo belangrijk om jou te ontmoeten en eventuele vragen te beantwoorden. Carrière-evenementen zijn geweldige plekken om te praten - het is veel eenvoudiger om je vragen over onze vacatures te beantwoorden wanneer we elkaar ontmoeten.

Kom naar een evenement en ontdek alle carrièremogelijkheden die we bieden. Dit zou wel eens jouw kans kunnen zijn om samen met bijna 100.000 collega's in 190 markten de toekomst van duurzame transport- infrastructuuroplossingen vorm te geven.

No events to show at this moment

Wat gebeurt er tijdens Volvo Career Events?

Een rekruteringsevenement van Volvo biedt je verschillende mogelijkheden. We nodigen regelmatig studenten en potentiële medewerkers uit om ons te bezoeken en onze nieuwste innovatieve prestaties te bekijken. Dat kan gaan om onze autonome vrachtwagen Vera, of het kan iemand zijn die de succesvolle Electric Site presenteert, die de uitstoot van steengroeven drastisch heeft verminderd. En soms houden inspirerende sprekers uit onze organisatie openbare lezingen over nieuwe ontwikkelingen en onze cultuur.

We komen ook graag bij jou langs. Wij waarderen onze relatie met de academische wereld en nemen vaak deel aan evenementen waar studenten en bedrijven samenkomen. Deze bijeenkomsten bieden ons de mogelijkheid om te vertellen over onze doorbraken en innovaties aan een publiek waarin enkele van onze toekomstige innovators aanwezig kunnen zijn.

We willen zijn waar het allemaal gebeurt. Daarom bezoeken we ook jobbeurzen en handelsbeurzen. Voor ons zijn dit belangrijke evenementen waar we potentiële medewerkers kunnen ontmoeten. Zoek in ons schema naar een geplande jobbeurs bij jou in de buurt!

Meer informatie