Samen bouwen aan jouw toekomst bij volvo trucks

Volvo Trucks Training Center

Het Volvo Trucks Training Center helpt je bouwen aan je toekomst. Met een breed aanbod aan opleidingen en vormingen is het Training Center de plek om jezelf te ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden aan te grijpen en zo je carrière uit te bouwen. Bediende of arbeider? Bij ons kan iedereen terecht voor een opleiding.

 

Met meer dan 30 verschillende opleidingen biedt het Training Center een brede waaier aan mogelijkheden om door te groeien en je kennis uit te breiden. Het aanbod bestaat uit technische trainingen, soft skills, ICT, logistieke & praktijkgerichte opleidingen. Met deze verschillende mogelijkheden kan het Training Center bijdragen aan het uitstippelen van jouw persoonlijk leertraject.

 

Meer informatie en details in verband met deze opleidingen zijn te vinden in onze opleidingscatalogus hieronder.

 

 

 

Uitgebreid aanbod aan opleidingen

Onze troeven

 

Ervaren trainers

 

 

 

Persoonlijke trajecten

Nieuwkomers

Nieuwkomers die interesse hebben in een job in de productie of logistiek bij Volvo Trucks kunnen bij ons terecht voor een vijfdaagse opleiding waarin ze een korte introductie krijgen in verband met beide jobs. Een team van ervaren trainers voorziet je van de nodige kennis in verband met veiligheid, powertools, het Volvo Productie Systeem en dergelijke door de combinatie van praktijk- en theorielessen. Tijdens deze vijfdaagse worden de deelnemers elke dag geëvalueerd m.b.t. attitude, begrijpen leerstof, praktijk & testing. Na het succesvol voltooien van de vijfdaagse krijg je voorrang op anderen om een functie in te vullen bij ons.

 

Meer info? Je vindt onze contactgegevens hier!

Een dag in het Training Center

In het Training Center ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. De opleidingen vinden plaats op verschillende data en locaties op de Volvo Trucks site zoals in onze uitgeruste trainingszaal.

Deze video geeft een kort overzicht van enkele beelden genomen tijdens diverse opleidingen aangeboden door het Training Center.

Nieuws

Op onze nieuwspagina voorzien wij jullie graag maandelijks van een overzicht met de laatste nieuwtjes bij het Training Center.

Benieuwd? 

Contact

 

Adm.gent.trainingcenter@volvo.com

09/2504237

Smalleheerweg 31

9041 Oostakker