AB Volvo publiceert Jaar- en Duurzaamheidsverslag 2021

De Volvo Group heeft vandaag het Jaar- en Duurzaamheidsverslag 2021 gepubliceerd op www.volvogroup.com. De Volvo Group haalde dit jaar opnieuw een goede rentabiliteit en zette verschillende belangrijke stappen als leider in de transitie naar een klimaatneutraal transportsysteem.
ab-volvo-annual-and-sustainability-report

"We hebben een breed gamma met elektrische trucks, bussen en machines, we halen hoge marktaandelen en onze klanten tonen veel belangstelling voor deze materie. Samen met onze klanten en partners bevinden we ons dus in een sterke positie om een leidende rol te kunnen spelen in de transformatie van onze industrie naar een duurzamere toekomst", zegt Martin Lundstedt, President en CEO.

In 2021 steeg de nettoverkoop van de Group tot 372 miljard SEK en groeiden de aangepaste operationele inkomsten tot 41 miljard SEK. De aangepaste bedrijfsmarge bedroeg 11,0%. Het rendement op geïnvesteerd vermogen in Industrial Operations steeg tot 25,3%.

25 februari 2022

Journalisten die meer informatie wensen, kunnen contact opnemen met:
Claes Eliasson, Volvo Group Media Relations, +46 76 553 72 29

Ga voor meer informatie naar volvogroup.com

Volg ons op Twitter voor regelmatige updates: @volvogroup

De Volvo Group bouwt mee aan welvaart door middel van transport- en infrastructuuroplossingen, met vrachtwagens, bussen, bouwmachines, stroomoplossingen voor scheepvaart en industriële toepassingen, financiering en diensten die de beschikbaarheid en productiviteit van onze klanten verbeteren. De Volvo Group, opgericht in 1927, zet zich in om het toekomstige landschap van duurzame transport- en infrastructuuroplossingen vorm te geven. De Volvo Group heeft zijn hoofdkantoor in Göteborg, Zweden, stelt bijna 95.000 personen tewerk en heeft klanten op meer dan 190 markten. In 2021 bedroeg de nettoverkoop 372 miljard SEK (37 miljard EUR). Aandelen van Volvo zijn genoteerd op Nasdaq Stockholm.

Form background image

Abonnementendienst

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Latest Press Release