Audur Bjarnadottir

Audur Bjarnadottir

Wat is het mooiste om deel uit te maken van de Volvo Group?
Het uiteenlopende milieu en alle geweldige collega's brengen een cultuur voort die mensen motiveert door te groeien en die teamontwikkeling en leiderschap stimuleert. Er zijn talloze mogelijkheden binnen de Volvo Group om te werken met inspirerende mensen en te doen waar je hart ligt.

Om kort te gaan, wat heb je tot nu toe gedaan?
Ik kwam in 2015 bij Volvo Group om te werken in de vrachtwagenfabriek in Tuve, zowel in de logistiek als productie. Mijn eerste functie was het ontwikkelen van logistiek. Momenteel werk ik als een eerstelijnmanager in de productie, waar ik verantwoordelijk ben voor zowel de activiteiten als de medewerkers, opdat we altijd het beste product leveren aan onze klanten.

Waarom zou je iemand aanraden zich aan te melden voor het Operatie Graduate-programma?
De deelnemers aan het Operations Graduate Program krijgen de kans te werken in een snel veranderende omgeving met constante acties en uitdagingen, omringd door ondersteunende collega's die onze producten en processen willen verbeteren.

Functiewisselingen geven je de kans het bedrijf vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en nieuwe, interessante mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Hierdoor kun je vaardigheden en netwerken ontwikkelen die goed van pas komen in je toekomstige carrière. Als je deelneemt aan het graduate-programma van Operations, krijg je de kans nieuwe, enerverende ideeën op te doen en wat het mooiste is: deze te implementeren.

Related News