Maak kennis met Emily Gorman

Wat zijn de emissienormen voor voertuigen in de VS? Emily Gorman, bij Powertrain Development in Hagerstown, VS, weet het antwoord daarop.
Emily Gorman
Emily Gorman

Het is haar taak om de wet- en regelgeving voor voertuigcertificering bij te houden en ervoor te zorgen dat de Volvo Group hieraan voldoet. 

Eén van de inspiraties van Emily om te solliciteren op een ​​baan bij de Volvo Groep was haar vader.

"Hij werkte al heel lang voor het bedrijf en ik werd geïnspireerd door zijn verhalen over alle kansen die werknemers hier krijgen", zegt Emily. 

Emily werkt nu op verschillende gebieden binnen de ontwikkeling van aandrijflijnen. Het grootste deel van haar werk heeft echter te maken met het bijhouden van de voorschriften en vereisten van de Noord-Amerikaanse instanties met betrekking tot de uitstoot van broeikasgassen. 

Dit werk zit vol met uitdagingen.

"Naarmate regelgeving strenger wordt, is het belangrijk dat we voorop blijven lopen op het gebied van innovaties en nieuwe technologieën. Het is mijn taak ambassadeur te zijn van deze regelgeving van de overheid ten opzichte van de organisatie, zodat we die naleven, voortdurend verbeteren en een concurrentievoordeel hebben", zegt ze. 

Volgens Emily is het mooiste aan het werken binnen de Volvo Group alle contacten en samenwerking die ze heeft met collega's over de hele wereld. 

"Ik profiteer ervan dat ik kan werken met de meest getalenteerde personen in de hele branche", zegt ze. 

In de toekomst wil ze zich blijven richten op haar werk en een carrière opbouwen binnen de Volvo Group. 

"Ik ben hoopvol. We hebben hier de beschikking over goede scholing en trainingen onder het werk. Ik kijk ernaar uit meer te leren en te groeien in mijn werk", zegt ze.

Naam: Emily Gorman
Opleiding: Bachelor of Arts, Major in Engels, Minor in Legal Documentation / Technical and Professional Writing, Shippensburg University of Pennsylvania. Master of Business Administration, Executive Management, Frostburg State University, Maryland.
Functie: Senior productingenieur
Organisatie: Powertrain Engineering, Volvo Group’s mondiale technologie- en productontwikkeling
Plaats: Hagerstown, MD, VS

Related News