Maak kennis met Girish Jandhyala

Na zijn studie in zijn geboorteland India te hebben voltooid, moest Girish Jandhyala kiezen waar hij wilde werken. "Ik besloot om altijd voor het beste in de branche te gaan, dus lag Volvo Trucks voor de hand", zegt hij.
Girish Jandhyala
Girish Jandhyala

Daar heeft hij nog geen spijt van gehad. Na een paar jaar in India zijn Girish en zijn gezin verhuisd naar de Volvo Group in de VS, waar hij werkt aan het Volvo Production System. Het systeem is bedoeld de organisatie zo slim en efficiënt mogelijk te laten werken.

Veel van Girish's werktijd wordt besteed aan training en interactie met leidinggevenden en het management binnen de organisatie om mogelijkheden te bepalen hen uit te dagen hun volle potentieel te bereiken.

"Ik zie graag mensen opbloeien en ze resultaten laten boeken, zowel in de kantooromgeving als in de productie", verklaart hij.

Volgens Girish is het voordeel van werken bij de Volvo Group dat het een grote organisatie is die springlevend is.

"Ondanks de omvang ervan, heeft de organisatie een ziel. Er zijn mogelijkheden om het leven van mensen positief te verrijken", legt hij uit.

In de toekomst zou Girish nog wel eens een meer klantgerichte rol willen krijgen. 

"Momenteel werk ik met het ondersteunen van de organisatie, die op zijn beurt klanten ondersteunt. Mijn plan is om dichter bij de eindafnemers te komen en betrokken te zijn bij het versterken van onze samenwerking", zegt hij.

Naam: Girish Jandhyala
Opleiding: Bachelors in International Business, Masters in Economics, Masters in Business Administration
Functie: Global Lean Manager
Organisatie: Volvo Production System, Volvo Group Truck Manufacturing.
Plaats: Greensboro, NC, VS

Related News