Maak kennis met Linda Brewster

Toen Linda Brewster de kans kreeg om te gaan werken bij het nieuwe onderdelendistributiecentrum van de Volvo Group in Byhalia, Mississippi, zag zij dat als een nieuwe start.
Linda Brewster
Linda Brewster

Brewster werkte al 20 jaar als administratief assistent in het voormalige distributiecentrum van de Volvo Group in het nabijgelegen Memphis in Tennessee, en ging toen werken bij het Byhalia Central Distribution Center (CDC) als Shipping and Export Coordinator.

Het center van 90.000 vierkante meter is het grootste onderdelendistributiecentrum in de Volvo Group en het eerste van de Volvo Group in Noord-Amerika. Mogelijk komt er nog eens 23.000 vierkante meter bij.

Het snelle tempo van de nieuwe baan bevalt Linda Brewster. Dat geldt ook voor de teamgeest die bij Byhalia CDC leeft onder de 250 werknemers, waarvan meer dan 80 mensen afkomstig zijn van andere vestigingen. 

"De mensen die we binnenhalen, zijn enthousiast en werken aan ons succes", zegt Linda Brewster.

"Telkens wanneer ik een nieuwe persoon ontmoet, probeer ik positief te zijn en dit bedrijf te vertegenwoordigen. Ik wil dat mensen zich hier op hun gemak voelen en enthousiast zijn over het werk dat ze doen," zegt ze.

Naam: Linda Brewster
Opleiding: Ferris State College, Big Rapids, MI Studied Business, Murfreesboro Technical School, Murfreesboro, TN. Bedrijfskunde/boekhouding/accountancy
Positie: Shipping and Export Coordinator
Organisatie: Volvo Group Noord-Amerika
Plaats: Byhalia, VS.

Related News