Maak kennis met Linnan Yu

De ambitie van Linnan Yu is om een goede manager te worden. Ze wil ook haar loopbaan voortzetten op het gebied van de toeleveringsketen, een gebied dat volgens haar belangrijk is voor de activiteiten van de Volvo Group.
Linnan Yu
Linnan Yu

Om ervoor te zorgen dat de productie in de fabrieken van de Volvo Group soepel verloopt, moeten duizenden leveranciers over de hele wereld op het juiste moment de juiste onderdelen leveren.

Linnan Yu werkt in de industriële sector van de groep. Ze is gevestigd in Gotenburg, maar werkt met contacten over de hele wereld.

Het is haar taak om te fungeren als schakel tussen de leveranciers en de fabrieken die motoren en andere onderdelen produceren voor de aandrijflijn van de truck.

"Ik ondersteun en train de leveranciers in het toeleveringssysteem van de Volvo Group. Het is belangrijk dat zij voldoen aan onze logistieke vereisten en met ons samenwerken om de meest flexibele oplossingen tegen de beste prijs te vinden," legt ze uit.

Linnan vindt de culturele verschillen een van de grootste uitdagingen van haar functie.

"Ik werk nauw samen met mensen uit verschillende landen en ik moet ze begrijpen en me aanpassen aan hun cultuur. Soms is het moeilijk, maar het is ook heel inspirerend. Je groeit mee," zegt ze.

Werken op het gebied van logistiek was een voor de hand liggende keuze voor Linnan Yu.

"We kunnen echt het verschil maken voor het hele bedrijf, deels door de kosten tot een minimum te beperken en deels door de leveringen te verbeteren," legt ze uit. Linnan Yu werd binnengehaald bij de Volvo Group nadat ze het traineeprogramma van het bedrijf had afgerond. Ze volgde het programma na het afronden van de School of Business, Economics and Law aan de universiteit van Göteborg.

"Volvo was de perfecte gelegenheid voor mij. Ik wilde me aansluiten bij een internationaal bedrijf met een open cultuur", zegt ze en legt uit dat de carrièrekansen uitstekend zijn.

"Ik zou graag manager willen worden en er is een goed systeem van persoonlijke ontwikkelingsplannen die daarbij helpen", voegt ze eraan toe.

Naam: Linnan Yu
Opleiding: Master in innovatie en industrieel management, School of Business, Economics and Law aan de universiteit van Göteborg, Zweden.
Positie: Logistics manager
Organisatie: De wereldwijde aandrijflijnproductie van Volvo Group
Plaats: Göteborg, Zweden

Related News