Mina Mirhendi wil een deskundige worden in haar technologische vakgebied

Mina Mirhendi verhuisde vier jaar geleden naar Göteborg om materiaalkunde te studeren. Ze hoorde voor het eerst over een mogelijke functie bij de Volvo Group op de banenbeurs CHARM, toen ze studeerde aan Chalmers University.
Mina Mirhendi

"Ik was erg enthousiast toen ik hoorde dat ik een medewerker van de Volvo Group zou worden.

"Voordat ik bij het team kwam, had ik al de indruk dat dit een hightechbedrijf is, en dat bleek te kloppen. Meteen vanaf het begin ontdekte ik dat er ook een sterk gevoel van teamwork, vertrouwen en wederzijds respect is. Van mijn manager tot en met al mijn collega's, iedereen is erg ondersteunend. De Volvo Group biedt zijn werknemers de ruimte om zich te ontwikkelen.

 "Als standaardiseringstechnicus ben ik verantwoordelijk voor het evalueren en harmoniseren van de standpunten van verschillende bedrijfsgebieden en voor het implementeren daarvan in onze normen. Dit is zeer uitdagend, maar het motiveert me elke dag, omdat ik met zoveel mensen te maken heb die allemaal deskundig zijn in hun vakgebied. Ik leer daar heel veel van.

"Op een dag hoop ik een expert te zijn in mijn vakgebied. Ik probeer mijn kennis voortdurend te verbeteren en ideeën aan te dragen over wat er op mijn gebied kan worden verbeterd.

Ik heb het gevoel dat de Volvo Group mij deze mogelijkheid geeft."

Ook deel uitmaken van onze teams? Lees verder op onze Carrièrepagina.

 

Related News